Desery Dekera

sezon 3

Desery Dekera

Ostatnio coraz bardziej popularne są imprezy przyszłej mamy, czyli baby shower. Mistrz cukiernictwa pokarze kilka niezawodnych przepisów na wyjątkowe przyjęcie. Odkryjesz obłędny, wegański tort bezowy, który zostanie przełożony subtelnym kremem kokosowym i sosem z mango i marakui.

Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker powraca na ekrany Kuchni+ w trzeciej odsłonie swojej popularnej serii "Desery Dekera". W najnowszym, trzecim sezonie serii programu prowadzący odkrywa przed widzami kolejne inspirujące przepisy na słodkie desery i wypieki. Słynny mistrz cukiernictwa, właściciel pracowni T. Deker Patisser oraz trener Kadry Juniorów na Culinary World Cup - Tomasz Deker - w każdym z odcinków swojego programu przygotowuje trzy przepyszne słodkości. Widzowie Kuchni+ poznają nie tylko najnowsze trendy w cukiernictwie, ale również odkryją tajniki dobrego pieczenia. Ponadto prowadzący program w przystępny sposób dzieli się z pasjonatami kulinariów podstawowymi zasadami profesjonalnego cukiernictwa. W trzecim sezonie serii Tomasz podzieli się z fanami m.in. przepisami na urodzinowy tort jogurtowy czy wielkanocną paschę.