Polska do zjedzenia

Już od wielu lat na wakacje wybieramy all inclusive w Turcji czy w Egipcie. Obecna pandemia zmusza nas jednak do tego, aby odpoczywać lokalnie i docenić to, co mamy u siebie. Nie bez przyczyny mówi się "cudze chwalicie, swojego nie znacie", bo Polska do zaoferowania ma naprawdę wiele!
„Polska do zjedzenia” - o programie
W nowym programie Samar Khanafer, finalistka Materchefa zabierze nas do najciekawszych hotelowych restauracji, spotka się z ich szefami kuchni i sprawdzi, co znajduje się w ich niebanalnych menu. W pierwszym odcinku wybierzemy się do Zakopanego do hotelu Aries.
„Polska do zjedzenia” - gdzie oglądać
Program obejrzysz w serwisie VOD player.pl.

Może Cię zainteresować

Mistrzowie smaku

50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!

Przywiezione smaki

Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.
Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.

Pascal po polsku

"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?

Polska na patelni

Wybierz się w kulinarną podróż po Polsce!
Wybierz się w kulinarną podróż po Polsce!

Kuchnie na 100 palników

Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.

Kucharze pomagają

Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.
Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.

Kulinarny rejs po Polsce – Boże Narodzenie

W świątecznej edycji programu, Mikołaj Rey zajrzy do Szydłowca, gdzie przygotuje tradycyjnego Karpia z Ziemi Szydłowieckiej. Następnie wybierze się do Stawów Milickich, by przygotować z innego karpia pasztet.
W świątecznej edycji programu, Mikołaj Rey zajrzy do Szydłowca, gdzie przygotuje tradycyjnego Karpia z Ziemi Szydłowieckiej. Następnie wybierze się do Stawów Milickich, by przygotować z innego karpia pasztet.

Przyślij przepis

Każdy miłośnik gotowania może wziąć udział w tym programie.
Każdy miłośnik gotowania może wziąć udział w tym programie.

Subiektywny ranking smaków

W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.
W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.

Kulinarne podróże Magdy Gessler

Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.
Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.

Starcie na żarcie

Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.
Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.

Bez planu

Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!

Wyścig dookoła smaku

Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!
Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!

Odkrycia Magdy Gessler

Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.
Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.

Przepis na sukces

Katarzyna Meller - miłośniczka dobrej kuchni, autorka przepisów kulinarnych i restauratorka – przemierza Polskę, odwiedzając pasjonatów gotowania, którzy ze swojego zawodu uczynili prawdziwą sztukę.
Katarzyna Meller - miłośniczka dobrej kuchni, autorka przepisów kulinarnych i restauratorka – przemierza Polskę, odwiedzając pasjonatów gotowania, którzy ze swojego zawodu uczynili prawdziwą sztukę.

Smaczny Mediolan

Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!
Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!

Pascal polsko – francuski

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego.
Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego.

Makłowicz w Polsce

Robert Makłowicz po 18 latach podróżowania po świecie wraca na rodzime grunty - co oznacza tylko jedno - lekko i z humorem opowie o polskich tradycjach, atrakcjach i ciekawostkach.
Robert Makłowicz po 18 latach podróżowania po świecie wraca na rodzime grunty - co oznacza tylko jedno - lekko i z humorem opowie o polskich tradycjach, atrakcjach i ciekawostkach.

Smaczny Dubaj

W programie „Smaczny Dubaj” Hanna Zborowska-Neves odkrywa przed nami sekrety emirackiej kuchni.
W programie „Smaczny Dubaj” Hanna Zborowska-Neves odkrywa przed nami sekrety emirackiej kuchni.

Kuchnia dla odważnych

Kuchnia dla mocnych żołądków, którym nie straszne wyszukane potrawy.
Kuchnia dla mocnych żołądków, którym nie straszne wyszukane potrawy.

Spotkanie ze smakiem

Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch
Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch

Gotować jak Julia Child

Nowe kulinarne show czas zacząć!
Nowe kulinarne show czas zacząć!

Londyńska rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.
Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.

Wielka rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!
Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!

Wielka kuchnia mały budżet

Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!
Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!

Smakuj świat z Pascalem

Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.
Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.

Zamiana szefów kuchni

Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?
Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?

Ogniem i patelnią

Pojedynek na noże czas zacząć!
Pojedynek na noże czas zacząć!

Japonia na talerzu

Pyszne sushi, aromatyczny ramen, a może pierożki Gyoza? Jakie są najpopularniejsze potrawy w Kraju Kwitnącej Wiśni?
Pyszne sushi, aromatyczny ramen, a może pierożki Gyoza? Jakie są najpopularniejsze potrawy w Kraju Kwitnącej Wiśni?

Makłowicz w drodze

To autorski, kulinarno-podróżniczy program Roberta Makłowicza, który jako pierwszy w dziejach telewizji polskiej dwadzieścia lat temu zaproponował widzom zwiedzanie świata poprzez pryzmat kulinariów.
To autorski, kulinarno-podróżniczy program Roberta Makłowicza, który jako pierwszy w dziejach telewizji polskiej dwadzieścia lat temu zaproponował widzom zwiedzanie świata poprzez pryzmat kulinariów.
Szczegóły i oznaczenia
Polska do zjedzenia
Już od wielu lat na wakacje wybieramy all inclusive w Turcji czy w Egipcie. Obecna pandemia zmusza nas jednak do tego, aby odpoczywać lokalnie i docenić to, co mamy u siebie.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2020
Kraj produkcji
Polska
Dystrybucja
Player
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Już od wielu lat na wakacje wybieramy all inclusive w Turcji czy w Egipcie. Obecna pandemia zmusza nas jednak do tego, aby odpoczywać lokalnie i docenić to, co mamy u siebie. Nie bez przyczyny mówi się "cudze chwalicie, swojego nie znacie", bo Polska do zaoferowania ma naprawdę wiele! „Polska do zjedzenia” - o programie W nowym programie Samar Khanafer, finalistka Materchefa zabierze nas do najciekawszych hotelowych restauracji, spotka się z ich szefami kuchni i sprawdzi, co znajduje się w ich niebanalnych menu. W pierwszym odcinku wybierzemy się do Zakopanego do hotelu Aries. „Polska do zjedzenia” - gdzie oglądać Program obejrzysz w serwisie VOD player.pl.