Bez planu

Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne! Tego nie znajdziecie w przewodnikach i książkach kucharskich!

Najbardziej charakterystycznych regionalnych specjałów będzie wypatrywać w małych, ukrytych przed turystami restauracjach i jadłodajniach. To właśnie w nich kucharze wkładają w gotowanie całe swoje serce, a potrawy powstają według tradycyjnych i sprawdzonych przepisów.

Hanna Lis nie byłaby sobą, gdyby nie zajrzała na zaplecze każdego lokalu. W takich miejscach prowadząca czuje się jak ryba w wodzie. Zrobi wszystko, żeby szefowie kuchni zdradzili jej chociaż kilka tajników swoich niesamowitych dań. Porozmawia z dostawcami produktów, odwiedzi producenta wina i wstąpi do przydomowej wytwórni serów.

Zajrzy także na lokalne bazary, gdzie spróbuje potraw przyrządzanych i sprzedawanych na ulicy. Jej rozmowy ze sprzedawcami, kucharzami i lokalnymi smakoszami przybliżą widzom nie tylko kuchnię danego kraju, ale także jego historię, tradycje i kulturę. „Bez planu” to program dla pasjonatów gotowania, jedzenia, podróżowania oraz nietypowych sposobów zwiedzania i poznawania świata.

Bez planu, sezon 2, odcinek 6Izrael Bez planu, sezon 2, odcinek 5Tel Awiw Bez planu, sezon 2, odcinek 4Rzym Bez planu, sezon 2, odcinek 3Kreta Bez planu, sezon 2, odcinek 2Lizbona Bez planu, sezon 2, odcinek 1Madryt Bez planu, sezon 1, odcinek 6Sofia Bez planu, sezon 1, odcinek 5Barcelona Bez planu, sezon 1, odcinek 4Bukareszt Bez planu, sezon 1, odcinek 3Pulia Bez planu, sezon 1, odcinek 2Porto Bez planu, sezon 1, odcinek 1Mykonos

Może Cię zainteresować

Smakuj świat z Pascalem

Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.
Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.

Kulinarne podróże Magdy Gessler

Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.
Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.

Hotele marzeń

Podwodna sypialnia na wyspie Pemba, pokój z widokiem na hipopotamy, domek w środku amazońskiej dżungli. Jeśli istnieje raj na ziemi, Ania Dereszowska na pewno go znajdzie i przetestuje.
Podwodna sypialnia na wyspie Pemba, pokój z widokiem na hipopotamy, domek w środku amazońskiej dżungli. Jeśli istnieje raj na ziemi, Ania Dereszowska na pewno go znajdzie i przetestuje.

Pascal po polsku

"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?

Świat szeroko otwarty

Twórcy programu odwiedzą niesamowite miejsca. Wśród nich krajobraz skutej lodem Kanady, norweskie fiordy i gorące ulice Wietnamu. W każdym z miast będą mieli okazję skosztować niepowtarzalnych potraw. Zasmakują m.in.
Twórcy programu odwiedzą niesamowite miejsca. Wśród nich krajobraz skutej lodem Kanady, norweskie fiordy i gorące ulice Wietnamu. W każdym z miast będą mieli okazję skosztować niepowtarzalnych potraw. Zasmakują m.in.

COOL turyści

Jak podróżować, by poznawać nieznane kraje od podszewki? Tego dowiesz się z nowego programu „COOL turyści”, z którymi wyruszysz na wyprawę w nieznane!COOL turyści - o czym jest program?
Jak podróżować, by poznawać nieznane kraje od podszewki? Tego dowiesz się z nowego programu „COOL turyści”, z którymi wyruszysz na wyprawę w nieznane!COOL turyści - o czym jest program?

Przywiezione smaki

Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.
Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.

Gwiazdy od kuchni

Kto gotuje w domu u Anny Kalczyńskiej? Jak Piotr Najsztub przyrządza swoją popisową potrawę? Czy Ewa Drzyzga ma własne kulinarne patenty?
Kto gotuje w domu u Anny Kalczyńskiej? Jak Piotr Najsztub przyrządza swoją popisową potrawę? Czy Ewa Drzyzga ma własne kulinarne patenty?

Mistrzowie smaku

50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!

Smaczny Mediolan

Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!
Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!

Odkrycia Magdy Gessler

Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.
Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.

Londyńska rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.
Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.

Subiektywny ranking smaków

W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.
W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.

Patent na podróż

Australia, Boliwia, Alaska, a może Meksyk? Gdzie chciałbyś pojechać na wymarzone wakacje?
Australia, Boliwia, Alaska, a może Meksyk? Gdzie chciałbyś pojechać na wymarzone wakacje?

Podróże według Jacka

Jacek Pałasiński odwiedza Lizbonę, Jerozolimę i Florydę. „Podróże według Jacka” to sześcioodcinkowy program podróżniczy, w którym dziennikarz TVN 24 opowiada o najciekawszych miejscach.
Jacek Pałasiński odwiedza Lizbonę, Jerozolimę i Florydę. „Podróże według Jacka” to sześcioodcinkowy program podróżniczy, w którym dziennikarz TVN 24 opowiada o najciekawszych miejscach.

Makłowicz w drodze

To autorski, kulinarno-podróżniczy program Roberta Makłowicza, który jako pierwszy w dziejach telewizji polskiej dwadzieścia lat temu zaproponował widzom zwiedzanie świata poprzez pryzmat kulinariów.
To autorski, kulinarno-podróżniczy program Roberta Makłowicza, który jako pierwszy w dziejach telewizji polskiej dwadzieścia lat temu zaproponował widzom zwiedzanie świata poprzez pryzmat kulinariów.

Świat według…

Podróże uzależniają. Z pewnością wiedzą o tym bohaterowie nowego programu Travel Channel, którzy przemierzają planetę, nie oglądając się za siebie. Odkryj świat z perspektywy najciekawszych globtroterów!
Podróże uzależniają. Z pewnością wiedzą o tym bohaterowie nowego programu Travel Channel, którzy przemierzają planetę, nie oglądając się za siebie. Odkryj świat z perspektywy najciekawszych globtroterów!

Wielka rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!
Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!

Wakacje według Jacka

„Wakacje według Jacka” to doskonały przewodnik, dla wszystkich kochających podróże. Dziennikarz TVN 24 – Jacek Pałasiński przemierza Europę, a także Stany Zjednoczone.
„Wakacje według Jacka” to doskonały przewodnik, dla wszystkich kochających podróże. Dziennikarz TVN 24 – Jacek Pałasiński przemierza Europę, a także Stany Zjednoczone.

Makłowicz w Polsce

Robert Makłowicz po 18 latach podróżowania po świecie wraca na rodzime grunty - co oznacza tylko jedno - lekko i z humorem opowie o polskich tradycjach, atrakcjach i ciekawostkach.
Robert Makłowicz po 18 latach podróżowania po świecie wraca na rodzime grunty - co oznacza tylko jedno - lekko i z humorem opowie o polskich tradycjach, atrakcjach i ciekawostkach.

ABC podróżnika

Lekki program poradnikowy, traktujący temat w sposób detaliczny, punktowy, niemal wskazujący idealne rozwiązania. W roli prowadzącego wystąpi Kuba Jankowski, znany youtuber, ale przede wszystkim miłośnik podróży.
Lekki program poradnikowy, traktujący temat w sposób detaliczny, punktowy, niemal wskazujący idealne rozwiązania. W roli prowadzącego wystąpi Kuba Jankowski, znany youtuber, ale przede wszystkim miłośnik podróży.

10 zadań specjalnych Michela Morana

Gospodarzem programu jest Moran, Michel Moran – powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika „Doradca Sm
Gospodarzem programu jest Moran, Michel Moran – powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika „Doradca Sm

Kucharze pomagają

Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.
Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.

Kuchnie na 100 palników

Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.

Sycylia w sześciu olśnieniach

Odkryj wyjątkową Sycylię – największą wyspę na Morzu Śródziemnym. Program „Sycylia w sześciu olśnieniach” to wyjątkowy przewodnik, który odkrywa wspaniałe historie, a także niebywałe widoki włoskiej wyspy.
Odkryj wyjątkową Sycylię – największą wyspę na Morzu Śródziemnym. Program „Sycylia w sześciu olśnieniach” to wyjątkowy przewodnik, który odkrywa wspaniałe historie, a także niebywałe widoki włoskiej wyspy.

Tanie podróżowanie - Polska

Jakub Porada wyrusza w Polskę, by poznać rejony, w których spędzenie weekendu nie musi wiązać się z dużymi kosztami. Dziennikarz odwiedzi m.in.
Jakub Porada wyrusza w Polskę, by poznać rejony, w których spędzenie weekendu nie musi wiązać się z dużymi kosztami. Dziennikarz odwiedzi m.in.

Zamiana szefów kuchni

Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?
Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?

Subiektywny ranking naj…

Kanał Travel Channel przygotował idealną propozycję dla fanów rankingów, wyliczanek i szybkich podróży palcem po mapie. Gdzie można wybrać się na weekend? Na jakiej plaży najprzyjemniej wygrzać swoje zziębnięte ciało?
Kanał Travel Channel przygotował idealną propozycję dla fanów rankingów, wyliczanek i szybkich podróży palcem po mapie. Gdzie można wybrać się na weekend? Na jakiej plaży najprzyjemniej wygrzać swoje zziębnięte ciało?
Szczegóły i oznaczenia
Bez planu
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!
Informacje
Kraj produkcji
Polska
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne! Tego nie znajdziecie w przewodnikach i książkach kucharskich! Najbardziej charakterystycznych regionalnych specjałów będzie wypatrywać w małych, ukrytych przed turystami restauracjach i jadłodajniach. To właśnie w nich kucharze wkładają w gotowanie całe swoje serce, a potrawy powstają według tradycyjnych i sprawdzonych przepisów. Hanna Lis nie byłaby sobą, gdyby nie zajrzała na zaplecze każdego lokalu. W takich miejscach prowadząca czuje się jak ryba w wodzie. Zrobi wszystko, żeby szefowie kuchni zdradzili jej chociaż kilka tajników swoich niesamowitych dań. Porozmawia z dostawcami produktów, odwiedzi producenta wina i wstąpi do przydomowej wytwórni serów. Zajrzy także na lokalne bazary, gdzie spróbuje potraw przyrządzanych i sprzedawanych na ulicy. Jej rozmowy ze sprzedawcami, kucharzami i lokalnymi smakoszami przybliżą widzom nie tylko kuchnię danego kraju, ale także jego historię, tradycje i kulturę. „Bez planu” to program dla pasjonatów gotowania, jedzenia, podróżowania oraz nietypowych sposobów zwiedzania i poznawania świata.
adsbygoogle prebid adocean ado