Sztuka mięsa

Tomasz Jakubiak weźmie pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso. Zarówno on jak i 98 proc. Polaków przyznaje się do jedzenia mięsa. Dzisiaj mięsne dania kojarzą się nie tylko ze "schabowym" czy "mielonym", ale także z coraz odważniejszymi połączeniami. W tym programie kucharz pokaże widzom, jak w prosty sposób z pysznego polskiego mięsa i wędlin przygotować smaczne dania.

W każdym z odcinków poznamy lokalnego hodowcę, który opowie, w czym tkwi sekret dobrego mięsa. A prowadzący przygotuje dwa dania, które będą autorskim spojrzeniem na to, co znamy i lubimy m.in. wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc.

Sztuka mi\u0119sasezon 2 Sztuka mi\u0119sasezon 2 Sztuka mi\u0119sasezon 2 Vitalis Sztuka mi\u0119sasezon 2 Niez\u0142e byd\u0142o Sztuka mi\u0119sasezon 2 Ryby Zubowicz Sztuka mi\u0119sasezon 2 Mi\u0119sny Deli & Bistro Sztuka mi\u0119sasezon 2 G\u0119\u015B w dymie Sztuka mi\u0119sasezon 2 St\u00F3\u0142 i W\u00F3\u0142 Sztuka mi\u0119sasezon 2 Karczma pod Soko\u0142em Sztuka mi\u0119sasezon 2 GierKr\u00F3wka Sztuka mi\u0119sasezon 2 Meat Shack BBQ Sztuka mi\u0119sasezon 2 Karczma Guca Sztuka mi\u0119sasezon 1 Ciel\u0119cina Sztuka mi\u0119sasezon 1 Podroby Sztuka mi\u0119sasezon 1 G\u0119sina Sztuka mi\u0119sasezon 1 Mangalica Sztuka mi\u0119sasezon 1 Dziczyzna Sztuka mi\u0119sasezon 1 Kaczka Sztuka mi\u0119sasezon 1 Wieprzowina Sztuka mi\u0119sasezon 1 Indyk Sztuka mi\u0119sasezon 1 Kr\u00F3lik Sztuka mi\u0119sasezon 1 Kurczak Sztuka mi\u0119sasezon 1 Jagni\u0119cina Sztuka mi\u0119sasezon 1 Wo\u0142owina