Sztuka mięsa

sezon 2

W kolejnym odcinku zajrzymy do leżącej przy słynnej DK1 restauracji „GierKrówka”. To miejsce prowadzone przez młode małżeństwo, które postanowiło udowodnić, że przydrożne jedzenie może być smaczne i zdrowe. Razem z szefem kuchni – Karolem – przyrządzimy poliki wołowe, a w kuchni Tomka smażony bryzol wołowy w chrupiącej panierce oraz tort boloński.

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
Sztuka mięsa 2
W kolejnym odcinku zajrzymy do leżącej przy słynnej DK1 restauracji „GierKrówka”. To miejsce prowadzone przez młode małżeństwo, które postanowiło udowodnić, że przydrożne jedzenie może być smaczne i zdrowe.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2019
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
W kolejnym odcinku zajrzymy do leżącej przy słynnej DK1 restauracji „GierKrówka”. To miejsce prowadzone przez młode małżeństwo, które postanowiło udowodnić, że przydrożne jedzenie może być smaczne i zdrowe. Razem z szefem kuchni – Karolem – przyrządzimy poliki wołowe, a w kuchni Tomka smażony bryzol wołowy w chrupiącej panierce oraz tort boloński.
adsbygoogle prebid adocean ado