Sztuka mięsa

sezon 3

Sztuka mięsa 3

Tomasz Jakubiak weźmie pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso.

Sztuka mięsa - opis programu

O mięsie – niebanalnie i do rzeczy. „Sztuka mięsa” to autorski program kulinarny, gdzie w rolach głównych zobaczymy wołowinę, wieprzowinę czy drób. Nikt nie wgryzie się w ten temat lepiej niż Tomek Jakubiak!

W trzecim sezonie prowadzący pokaże w swojej kuchni patenty na ciekawe potrawy mięsne i podpowie jak je gotować, by wydobyć z nich 100% smaku. Co tym razem znajdzie się w jego menu? Smażony schab z sosem z jabłek i francuskiej musztardy, grillowane kotleciki cielęce z plackami i agrestową konfiturą czy duszona cielęcina w białym winie.

Kucharz odwiedzi też lokalnych hodowców i najciekawsze restauracje, karczmy i gospodarstwa, których specjalnością są mięsa z grilla, patelni, pieca czy rożna. Tam wraz z szefami kuchni podzieli się garścią soczystych porad i inspiracji.

W nowych odcinkach zabierzemy widzów między innymi do Poznania na smakowite wieprzowe żeberka. Będzie niczym jak w amerykańskim śnie! W Katowicach dowiemy się więcej o współczesnej kuchni śląskiej, a w Ojcowie spróbujemy pysznego pstrąga.

Jesteście gotowi na prawdziwą ucztę?

Sztuka mięsa - gdzie oglądać

Odcinki dostępne na antenie TVN Style oraz platformie VOD player.pl

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Śląska Prohibicja
Tomasz Jakubiak weźmie pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso.
Informacje
Kategoria
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Tomasz Jakubiak weźmie pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso. Sztuka mięsa - opis programu O mięsie – niebanalnie i do rzeczy. „Sztuka mięsa” to autorski program kulinarny, gdzie w rolach głównych zobaczymy wołowinę, wieprzowinę czy drób. Nikt nie wgryzie się w ten temat lepiej niż Tomek Jakubiak! W trzecim sezonie prowadzący pokaże w swojej kuchni patenty na ciekawe potrawy mięsne i podpowie jak je gotować, by wydobyć z nich 100% smaku. Co tym razem znajdzie się w jego menu? Smażony schab z sosem z jabłek i francuskiej musztardy, grillowane kotleciki cielęce z plackami i agrestową konfiturą czy duszona cielęcina w białym winie.Kucharz odwiedzi też lokalnych hodowców i najciekawsze restauracje, karczmy i gospodarstwa, których specjalnością są mięsa z grilla, patelni, pieca czy rożna. Tam wraz z szefami kuchni podzieli się garścią soczystych porad i inspiracji.W nowych odcinkach zabierzemy widzów między innymi do Poznania na smakowite wieprzowe żeberka. Będzie niczym jak w amerykańskim śnie! W Katowicach dowiemy się więcej o współczesnej kuchni śląskiej, a w Ojcowie spróbujemy pysznego pstrąga.Jesteście gotowi na prawdziwą ucztę? Sztuka mięsa - gdzie oglądać Odcinki dostępne na antenie TVN Style oraz platformie VOD player.pl
adsbygoogle prebid adocean ado