Sztuka mięsa

sezon 1

Sztuka mięsa

Tym razem Tomek przekona widzów do wyjątkowego mięsa królika. Królicze combry zapiecze ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i poda z sałatką z kuskusu. Pokaże także swój przepis na skoki królika, które upiecze w białym winie i pikantnej musztardzie.

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Królik
Tym razem Tomek przekona widzów do wyjątkowego mięsa królika. Królicze combry zapiecze ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i poda z sałatką z kuskusu.
Informacje
Kategoria
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Tym razem Tomek przekona widzów do wyjątkowego mięsa królika. Królicze combry zapiecze ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i poda z sałatką z kuskusu. Pokaże także swój przepis na skoki królika, które upiecze w białym winie i pikantnej musztardzie.