Kuchnie na 100 palników

Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.

Kuchnie na 100 palników – opis programu

Ponad 30 kucharzy i 40 kelnerów, którzy pracują niemal całą dobę, 365 dni w roku. Swoje dania serwowali prezydentom, premierom i celebrytom z całego świata. W tym programie zobaczcie pracę jednej z najstarszych hotelowych kuchni…. od kuchni! Zabierzemy was do Grand Hotelu, gdzie żeby utrzymać najwyższy standard wszystko musi działać jak w zegarku. Dowiecie się jakie dania zamawiają królowie i celebryci, jak przygotować najlepszej jakości tarata, oraz zobaczycie jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.

Kuchnie na 100 palników – gdzie obejrzeć

Program „Kuchnie na 100 palników” obejrzysz na platformie VOD player.pl.

Może Cię zainteresować

Mistrzowie smaku

50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych. Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!

Kucharze pomagają

Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.
Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Tomek, znany z programu „Sztuka mięsa”, zaprosił nas za kulisy tej akcji.

Przywiezione smaki

Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.
Program o potrawach i smakach, które przybyły do Polski zza oceanu.

Starcie na żarcie

Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.
Gdzie w Radomiu można zjeść smacznie i tanio? Przekonasz się oglądając program „Food Network”.

Kulinarne podróże Magdy Gessler

Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.
Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż.

Zamiana szefów kuchni

Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?
Dwóch szefów kuchni z różnych kulinarnych światów zamienia się miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości?

Odkrycia Magdy Gessler

Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.
Magda Gessler w nowej roli! Zobacz najbardziej interesujące polskie restauracje.

Londyńska rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.
Magda Gessler otwiera restaurację "White Goose Bistro" w Londynie.

Wyścig dookoła smaku

Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!
Robert Irvine jest gospodarzem najbardziej ambitnego i międzynarodowego konkursu kulinarnego, jaki kiedykolwiek powstał!

Wielka rewolucja Magdy Gessler

Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!
Magda Gessler przeprowadza rewolucję we własnej restauracji!

Subiektywny ranking smaków

W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.
W najsmaczniejszym programie wiosny pokażemy, czym wyróżniają się kuchnie różnych rejonów świata! Dla jakich potraw warto zgrzeszyć, czego nie bać się jeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek.

Pascal po polsku

"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?

Kuchnia dla odważnych

Kuchnia dla mocnych żołądków, którym nie straszne wyszukane potrawy.
Kuchnia dla mocnych żołądków, którym nie straszne wyszukane potrawy.

Bez planu

Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne!

Smaczny Dubaj

W programie „Smaczny Dubaj” Hanna Zborowska-Neves odkrywa przed nami sekrety emirackiej kuchni.
W programie „Smaczny Dubaj” Hanna Zborowska-Neves odkrywa przed nami sekrety emirackiej kuchni.

Przyślij przepis

Każdy miłośnik gotowania może wziąć udział w tym programie.
Każdy miłośnik gotowania może wziąć udział w tym programie.

Wielka kuchnia mały budżet

Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!
Czterech mistrzów sztuki kulinarnej staja w szranki by walczyć o zwycięstwo!

Smaczny Mediolan

Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!
Wybierz się w kulinarną podróż do Mediolanu!

Ogniem i patelnią

Pojedynek na noże czas zacząć!
Pojedynek na noże czas zacząć!

Smakuj świat z Pascalem

Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.
Pascal Brodnicki pokaże widzom, jak łatwo zastąpić tradycyjne dania niezwykłymi potrawami z drugiej strony świata.

Kulinarny rejs po Polsce – Boże Narodzenie

W świątecznej edycji programu, Mikołaj Rey zajrzy do Szydłowca, gdzie przygotuje tradycyjnego Karpia z Ziemi Szydłowieckiej. Następnie wybierze się do Stawów Milickich, by przygotować z innego karpia pasztet.
W świątecznej edycji programu, Mikołaj Rey zajrzy do Szydłowca, gdzie przygotuje tradycyjnego Karpia z Ziemi Szydłowieckiej. Następnie wybierze się do Stawów Milickich, by przygotować z innego karpia pasztet.

Ugotowani

Domowe gotowanie podbija Polskę po raz kolejny, a pomysły uczestników cały czas zaskakują! Zajrzymy do zwykłych kuchni, zwykłych ludzi z niezwykłymi umiejętnościami kulinarnymi.
Domowe gotowanie podbija Polskę po raz kolejny, a pomysły uczestników cały czas zaskakują! Zajrzymy do zwykłych kuchni, zwykłych ludzi z niezwykłymi umiejętnościami kulinarnymi.

Pascal polsko – francuski

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego.
Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego.

10 zadań specjalnych Michela Morana

Gospodarzem programu jest Moran, Michel Moran – powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika „Doradca Sm
Gospodarzem programu jest Moran, Michel Moran – powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika „Doradca Sm

Sexy kuchnia Magdy Gessler

Program udowodni niedowiarkom, że kuchnia nie jest strasznym miejscem, a gotowanie może być naprawdę sexy.
Program udowodni niedowiarkom, że kuchnia nie jest strasznym miejscem, a gotowanie może być naprawdę sexy.

Spotkanie ze smakiem

Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch
Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuch

Przepis na sukces

Katarzyna Meller - miłośniczka dobrej kuchni, autorka przepisów kulinarnych i restauratorka – przemierza Polskę, odwiedzając pasjonatów gotowania, którzy ze swojego zawodu uczynili prawdziwą sztukę.
Katarzyna Meller - miłośniczka dobrej kuchni, autorka przepisów kulinarnych i restauratorka – przemierza Polskę, odwiedzając pasjonatów gotowania, którzy ze swojego zawodu uczynili prawdziwą sztukę.
Szczegóły i oznaczenia
Kuchnie na 100 palników
Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Informacje
Kategoria
Kraj produkcji
Polska
Dystrybucja
TVN
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Zobacz, jakie dania zamawiają królowie i celebryci oraz jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój. Kuchnie na 100 palników – opis programu Ponad 30 kucharzy i 40 kelnerów, którzy pracują niemal całą dobę, 365 dni w roku. Swoje dania serwowali prezydentom, premierom i celebrytom z całego świata. W tym programie zobaczcie pracę jednej z najstarszych hotelowych kuchni…. od kuchni! Zabierzemy was do Grand Hotelu, gdzie żeby utrzymać najwyższy standard wszystko musi działać jak w zegarku. Dowiecie się jakie dania zamawiają królowie i celebryci, jak przygotować najlepszej jakości tarata, oraz zobaczycie jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój. Kuchnie na 100 palników – gdzie obejrzeć Program „Kuchnie na 100 palników” obejrzysz na platformie VOD player.pl.
adsbygoogle prebid adocean ado