Kuchenne rewolucje

„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni. To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać?

Kuchenne rewolucje - o czym jest program?

Magda Gessler, która nie boi się nowych wyzwań i trudnych zadań, wie, co zrobić, by restauracja zaczęła przynosić zyski. Ona – jako autorytet kulinarny i biznesowy – potrafi w kilka dni przeprowadzić rewolucję i dać właścicielom restauracji gotowy patent na sukces. Jednak tylko od nich zależy, czy powodzenie będzie długo- czy krótkoterminowe. Otrzymać znak jakości od Magdy Gessler to absolutny przywilej, na który trzeba zasłużyć ciężką pracą, uczciwością i najlepszymi smakami w Polsce! Właściciele restauracji wiedzą, że jest o co walczyć. Bo koniec końców to ich codzienność, marzenia i lepsza przyszłość.

Kuchenne rewolucje - nowy sezon

Osiemnasty sezon „Kuchennych rewolucji” rusza już we wrześniu! Magda Gessler znów odwiedzi najdalsze zakątki Polski, by pomóc właścicielom w walce o dochodową restaurację, smaczne dania i zadowolonych gości.

Pasłęk to miasto w województwie warmińsko-mazurskim, które może poszczycić się licznymi średniowiecznymi zabytkami. Paulina, właścicielka „Perfect Pub” liczyła, że dzięki malowniczej lokalizacji jest skazana na sukces. Niestety pomimo szczerych chęci, różnorodnego menu i świeżych produktów, klienci decydują się tylko na obiady dnia na wynos. Właścicielka w każdym miesiącu „jest pod kreską”,  a przyszłość restauracji jest niepewna. Uwaga Pauliny już niedługo skupi się na nowym członku rodziny, bo kobieta spodziewa się swojego pierwszego dziecka. Magda Gessler zrobi wszystko, by jej pomóc.

Paweł jest właścicielem „Pracowni dobrych smaków – Rozmaryn” w Szczecinie. Podobnie jak Paulina, zmaga się z małą liczbą klientów. Co zrobić, by restauracja, która powstała z prawdziwej pasji do gotowania, zaczęła przynosić zyski? Czy „Rozmaryn”, który niegdyś pękał w szwach, po interwencji kreatorki smaku, znów odniesie sukces?

Darek po latach doświadczenia w branży, ziścił swoje marzenia, otwierając własną restaurację „Sjesta” w rodzinnej Częstochowie. Właściciel od jakiegoś czasu zmaga się z poważnymi problemami finansowymi. Jak się okazało, sama pasja  nie wystarczy, by utrzymać rentowny lokal.

Kuchenne rewolucje - gdzie obejrzeć?

Odcinki „Kuchennych rewolucji” obejrzysz online na player.pl.

Kuchenne rewolucje – kiedy premiera odcinka?

Nowe odcinki „Kuchennych rewolucji” obejrzysz już od września w czwartki o 21:30 na antenie TVN.


Kwidzyn, „Szafran” Trzebinia „Porto di mare” Tychy, "Zorba" Warszawa, „Karuzela smaku” Białystok, „James Bomba – lina” Stare Czarnowo „Czarny Bawół” Łódź, „Włoszczyzna” Wrocław „Alladin’s” Brenna „Ziołowa Chata” Pasłęk Restauracja „Perfect Pub” Szczecin, Pracownia dobrych smaków – Rozmaryn Częstochowa „Sjesta” Namysłów "Krupniok" Zgierz „No i fajnie” Kołobrzeg „Figa z makiem” Radzionków "Bistro przy Rondzie" Łódź „Famiglia per amici” Goszczanów "Ibis" Czerwionka Leszczyny "Helios" Wrocław „Kwadratowy talerz” Babice k. Oświęcimia „Marysieńka” Poznań „Czerwony kapturek” Sieradz „Sielsko Anielsko” Grudziądz "Biała Karczma" Kraków „Cuda wianki” Gdynia "Granola" "Esencja i smak” w Pszowie Szklarska Poręba, „Kanion” Brańsk, „Quatro” Pabianice, „Niebo w gębie i na talerzu” Lublin, "Pizzeria Vicenti" Łódź, „Retka” Katowice, "Le Papillon Noir" Sosnowiec „Magiliana” Olsztyn, "Pirat" Tarnów, „1,2,3” Chrzanów, „Stare mury” Tarnowskie Góry, „Ślonsko gościno” Sosnowiec, Pizzeria "Sale & Pepe” Ostróda, "Fang Youn" Swarzędz, "Bajkowa" Poznań, „Lizawka” Ostrowiec Świętokrzyski, „Bar na Stawkach” Głogówek, „Rammer Jammer” Radziejów, „Na skarpie” Odolanów, „Zajazd u Stefana” Sztum, Restauracja „Przedzamcze” Toruń, „Italian House” Lubin „Restauracja Rodzinna” Łódź, „Szafran” Ujsoły, „Zajazd w Strażnicy” Biała Podlaska, „Pizzeria Solare” Czeladź, „Lawendowy dom” Malbork, „Karczma Zamczysko” Chlastawa, Karczma "Cykada" Bąków, „Chata po zbóju” Czeladź, „Trzy smaki” Łodygowice, "Garnuszek" Kościelniki Górne, „Stacja Kościelniki” Wrocław, „Bar na Szybkiej” Łódź, „Bistro oliwka” Lwówek Wielkopolski, "Domowy Zaułek" Wałcz, "Blue Moon" Płońsk, „Cynamon” Zawoja, "Styrnol" Łódź, "Montenegro" Łagów, „Szalotka” Wałbrzych, "Piekielna kuchnia" Lubartów, „Ognisty smok” Warszawa, „Papalina” Kielce, „Jadłodajnia Bartosz” Dąbrowa Górnicza, „Juran” Rzeszów, „Pablo Picasso” Żukowo, karczma „Sidło” Brzeziny, „Pizzeria Kwadrans" Warszawa, „Salon kulinarny" Kielce „L’amore” Pruszcz Gdański, "Kaskada smaku" Komorów, Karczma „U Wiencka” Szczecin, „Aramia” Mińsk Mazowiecki, „Mazowianka” Knyszyn, „Bar u Marka” Rąbien, „El Fuego” Łódź, „El Toro" Zielonki, „Bistro Obora” Gubin, "Gospoda" Bielsko-Biała, "Relax" Jelcz-Laskowice, „Boczek i spółka” Łańcut, „Dymarka” Sanok, „Berhida” Piotrków Trybunalski, „U Dunina” Piaseczno, „Gusto” Brenna, „Karczma górecka” Nowy Dwór Mazowiecki, „Charlie’s” Katowice, „Good Father” Warszawa, „Tibilisi” Gdańsk, "Czardasz" Mail z 8.11.2013