Kuchenne rewolucje

sezon 21 odcinek 3

Kuchenne rewolucje 21

W położonym nad Wisłą Grudziądzu nieco od ścisłego centrum mieści się restauracja „Pod Kamienicą”. Od czterech lat prowadzi ją Krzysztof, niezwykle dumny z miejsca, w którym rezyduje. Tytułowa kamienica została bowiem wybudowana w 1912 roku. Od 1996 roku Krzysztof prowadził tu kawiarenkę, ale ostatecznie zdecydował się na restaurację. Marzył o tym, aby lokal prowadzić wspólnie z dorosłym synem. Niestety panowie częściej się kłócili, niż współpracowali. Ostatecznie syn zdecydował się na karierę za granicą. Osamotniony Krzysztof zainwestował w restauracje duże pieniądze. Gwarancją sukcesu miały być domowe obiady i często modyfikowana karta. Niestety po początkowym zainteresowaniu, klienci zaczęli znikać. W dodatku dwa lata temu Krzysztof dowiedział się, że ma raka. Skupiony na walce z chorobą, nie ma już siły na walkę o restaurację. Jakby tego było mało, pracownicy mocno narzekają na porywczy charakter szefa. Czy sytuację uleczy Magda Gessler?

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
Grudziądz „Pod Kamienicą”
W położonym nad Wisłą Grudziądzu nieco od ścisłego centrum mieści się restauracja „Pod Kamienicą”. Od czterech lat prowadzi ją Krzysztof, niezwykle dumny z miejsca, w którym rezyduje.
Informacje
Kategoria
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Napisy
Polski
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dostępność
(N) - dostępne napisy w języku polskim.
Dodatkowe informacje
W położonym nad Wisłą Grudziądzu nieco od ścisłego centrum mieści się restauracja „Pod Kamienicą”. Od czterech lat prowadzi ją Krzysztof, niezwykle dumny z miejsca, w którym rezyduje. Tytułowa kamienica została bowiem wybudowana w 1912 roku. Od 1996 roku Krzysztof prowadził tu kawiarenkę, ale ostatecznie zdecydował się na restaurację. Marzył o tym, aby lokal prowadzić wspólnie z dorosłym synem. Niestety panowie częściej się kłócili, niż współpracowali. Ostatecznie syn zdecydował się na karierę za granicą. Osamotniony Krzysztof zainwestował w restauracje duże pieniądze. Gwarancją sukcesu miały być domowe obiady i często modyfikowana karta. Niestety po początkowym zainteresowaniu, klienci zaczęli znikać. W dodatku dwa lata temu Krzysztof dowiedział się, że ma raka. Skupiony na walce z chorobą, nie ma już siły na walkę o restaurację. Jakby tego było mało, pracownicy mocno narzekają na porywczy charakter szefa. Czy sytuację uleczy Magda Gessler?