Beza z pysznym kremem kawowym, a może kawowy dodatek do mięsnego dania? Jeden składnik, a tyle pomysłów! W nowym programie „Na słodko i na słono” nasza mistrzyni kuchni Agata Duniak-Majcher przygotuje dania w obu wersjach! Dodatkowo pokaże widzom kuchenne porady, które przyspieszą i ułatwią gotowanie.
Agata Duniak-Majcher rzuciła wszystko i uciekła do… cukierni. Po latach pracy w kancelarii postanowiła pójść za prawdziwą pasją i spełnić największe marzenie. W ten sposób stała się właścicielką niewielkiej cukierni na warszawskim Mokotowie, a jej profil na Instagramie śledzi już prawie 10 tysięcy fanów. Teraz czas na dotarcie do kolejnych miłośników gotowania!
W wyjątkowym odcinku programu Agata pokaże, w jaki sposób możemy wykorzystać aromatyczną kawę. I wcale nie chodzi o słynne tiramisu! Widzowie przekonają się, że pyszny napój może dodać charakteru daniu głównemu z mięsem w roli głównej. A na słodko? Beza z pysznym kremem kawowym poleca się do… kawy lub herbaty. Mistrzyni wypieków zdradzi przy okazji kilka trików, dzięki którym każda beza będzie idealna.
Program zobaczysz na antenie TVN Style oraz platformie VOD Player.pl