Megakuchnie

odcinek 1

Megakuchnie

W jednej z najbardziej zatłoczonych restauracji w Chicago robi się gorąco. Co tydzień przyrządza się tu 900 krabów i 1500 steków dla 12 tysięcy głodnych gości. Wydajemy posiłek co 15 sekund to surf and turf w rozmiarze XXL. Podczas weekendowej zmiany poznamy tych, którzy odpowiadają za to zamieszanie.

W każdym odcinku tej serii odwiedzimy inną ekstremalną jadłodajnię lub restaurację, aby odkryć sekret jej działania - od największego postoju dla ciężarówek na świecie po największe mobilne stanowisko do grillowania... od ogromnej piekarni więziennej, po największą kuchnię pływającą po oceanie... Autorzy tej serii podjęli się zadania, aby zaprezentować widzom przyprawiającą o zawrót głowy logistykę, zaskakującą sztukę kulinarną i niezwykłe osobowości za kulisami największych, najbardziej ekstremalnych kuchni świata.