Cztery pory roku w Terroir

Kulisy pracy jednej z najlepszych restauracji świata położonej w malowniczych okolicach winnicy Kleine Zalze w RPA.

Słynny szef kuchni – Michael Broughton – zaprasza widzów za kulisy znanej na całym świecie restauracji Terroir – miejsca znanego przede wszystkim z wyśmienitej, sezonowej kuchni. „Cztery pory roku w Terroir” to obraz codziennej pracy Michaela oraz młodych adeptów sztuki kulinarnej. Z jakimi wyzwaniami mierzą się każdego dnia? Jakie możliwości daje praca w tak wybitnej restauracji?

Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 6 Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 5 Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 4 Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 3 Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 2 Cztery pory roku w Terroir sezon 1 odcinek 1