365 obiadów Mariety Mareckiej

sezon 4

365 obiadów Mariety Mareckiej

Marieta bardzo często podejmuje temat, dotyczący tego, jak nie marnować jedzenia. W tym odcinku dowiesz się więcej o filozofii zero waste. Zobacz, jak gotować ekonomicznie i pamiętać o odpadach, a także oszczędności.

Przygotowywanie codziennych obiadów nie musi być żmudną rutyną. Z pomocą i inspiracją przyjdzie już po raz czwarty Marieta Marecka, która w swoim nowym, autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Marieta udziela również wskazówek na temat tego, co i za ile najlepiej kupić, jakie składniki możemy zamieniać na tańsze oraz jak robić zakupy w sposób przemyślany. W czwartym sezonie serii Marieta zaprezentuje m.in., jak przygotować pyszny obiad w czasie Wielkanocy, a także doradzi, jak kreatywnie wykorzystać w kuchni to wszystko, co po świętach zostanie. Prowadząca przygotuje także obiady, które będą inspirowane tradycyjnymi przysmakami krajów z którymi Polska zmierzy się na Mistrzostwach Świata w Piłce Nożnej, czyli Senegalu, Japonii i Kolumbii.