365 obiadów Mariety Mareckiej

sezon 4

365 obiadów Mariety Mareckiej

Tym razem odcinek specjalny, w którym Marieta zaszaleje z daniami. Będzie inaczej, bo bardziej wykwintnie. Na talerzach pojawią się: delikatne przegrzebki, soczysta polędwica z sarny oraz przepyszna panna cotta.

Przygotowywanie codziennych obiadów nie musi być żmudną rutyną. Z pomocą i inspiracją przyjdzie już po raz czwarty Marieta Marecka, która w swoim nowym, autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Marieta udziela również wskazówek na temat tego, co i za ile najlepiej kupić, jakie składniki możemy zamieniać na tańsze oraz jak robić zakupy w sposób przemyślany. W czwartym sezonie serii Marieta zaprezentuje m.in., jak przygotować pyszny obiad w czasie Wielkanocy, a także doradzi, jak kreatywnie wykorzystać w kuchni to wszystko, co po świętach zostanie. Prowadząca przygotuje także obiady, które będą inspirowane tradycyjnymi przysmakami krajów z którymi Polska zmierzy się na Mistrzostwach Świata w Piłce Nożnej, czyli Senegalu, Japonii i Kolumbii.