Zielona rewolucja Marty Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona... Prowadząca postara się zarazić widzów swoją miłością do kuchni wegańskiej i przekonać ich, że przepisy oparte wyłącznie na roślinach są równie pyszne jak te tradycyjne.

Marta Dymek – autorka książek i blogerka – postara się zarazić widzów miłością do wegańskich dań. W programie prowadząca podzieli się przepisami pochodzącymi z różnych zakątków świata. Pokaże, m.in. w jaki sposób przyrządzić indonezyjskie placki z kukurydzy, soczewicowy dal ze Sri Lanki czy indyjskie curry z zielonego groszku.

Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z kukurydzy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z og\u00F3rka Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z marchewki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z zielonego groszku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z fasolki szparagowej Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z bobu Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z rabarbaru Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania ze szparag\u00F3w Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z kalarepy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z botwinki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z truskawek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z rzodkiewki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z fasoli Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z jarmu\u017Cu Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z soczewicy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z ziemniak\u00F3w Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z boczniak\u00F3w Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z pora Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z jab\u0142ek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z cukinii Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z kalafiora Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z bak\u0142a\u017Cana Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z pomidor\u00F3w Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z papryki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wega\u0144skie kanapki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wojskowa groch\u00F3wka Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Pieczone p\u0105czki z lukrem buraczanym i kokosowym Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Szasz\u0142yki z tofu i korea\u0144ska mizeria Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Dania dla dzieci Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Kuchnia molekularna Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Kuchnia dla student\u00F3w Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Boczniaki panierowanie podane z czosnkowym majonezem Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Nauka kuchni wega\u0144skiej Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Dieta wega\u0144ska Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wega\u0144skie, poranne posi\u0142ki! Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Go\u0142\u0105bki zapiekane w \u017Curku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Zupa fasolowa z w\u0119dzon\u0105 \u015Bliwk\u0105 Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Terrina z groszku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Pasztet grzybowy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Ciasto cukiniowe z oliw\u0105 z oliwek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Galaretka marchewkowa Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Krem z pasternaku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Hummus pietruszkowy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Jedzenie na drog\u0119 Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Krupnik z obierek ziemniaczanych Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Chili sin carne Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Dyniowe ciasto z czarnym sezamem Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Burger