Zielona rewolucja Marty Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona... Prowadząca postara się zarazić widzów swoją miłością do kuchni wegańskiej i przekonać ich, że przepisy oparte wyłącznie na roślinach są równie pyszne jak te tradycyjne.

Marta Dymek – autorka książek i blogerka – postara się zarazić widzów miłością do wegańskich dań. W programie prowadząca podzieli się przepisami pochodzącymi z różnych zakątków świata. Pokaże, m.in. w jaki sposób przyrządzić indonezyjskie placki z kukurydzy, soczewicowy dal ze Sri Lanki czy indyjskie curry z zielonego groszku.

Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z kukurydzy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z ogórka Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z marchewki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z zielonego groszku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z fasolki szparagowej Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z bobu Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z rabarbaru Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania ze szparagów Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z kalarepy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z botwinki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z truskawek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 4 Dania z rzodkiewki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z fasoli Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z jarmużu Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z soczewicy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z ziemniaków Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z boczniaków Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z pora Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z jabłek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z cukinii Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z kalafiora Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z bakłażana Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z pomidorów Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 3 Dania z papryki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wegańskie kanapki Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wojskowa grochówka Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Pieczone pączki z lukrem buraczanym i kokosowym Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Szaszłyki z tofu i koreańska mizeria Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Dania dla dzieci Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Kuchnia molekularna Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Kuchnia dla studentów Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Boczniaki panierowanie podane z czosnkowym majonezem Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Nauka kuchni wegańskiej Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Dieta wegańska Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Wegańskie, poranne posiłki! Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 2 Gołąbki zapiekane w żurku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Zupa fasolowa z wędzoną śliwką Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Terrina z groszku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Pasztet grzybowy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Ciasto cukiniowe z oliwą z oliwek Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Galaretka marchewkowa Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Krem z pasternaku Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Hummus pietruszkowy Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Jedzenie na drogę Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Krupnik z obierek ziemniaczanych Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Chili sin carne Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Dyniowe ciasto z czarnym sezamem Zielona rewolucja Marty Dymeksezon 1 Burger