Zielona rewolucja Marty Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona... Prowadząca postara się zarazić widzów swoją miłością do kuchni wegańskiej i przekonać ich, że przepisy oparte wyłącznie na roślinach są równie pyszne jak te tradycyjne.

Marta Dymek – autorka książek i blogerka – postara się zarazić widzów miłością do wegańskich dań. W programie prowadząca podzieli się przepisami pochodzącymi z różnych zakątków świata. Pokaże, m.in. w jaki sposób przyrządzić indonezyjskie placki z kukurydzy, soczewicowy dal ze Sri Lanki czy indyjskie curry z zielonego groszku.

Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z kukurydzy Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z ogórka Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z marchewki Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z zielonego groszku Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z fasolki szparagowej Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z bobu Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z rabarbaru Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania ze szparagów Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z kalarepy Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z botwinki Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z truskawek Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 4Dania z rzodkiewki Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z fasoli Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z jarmużu Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z soczewicy Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z ziemniaków Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z boczniaków Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z pora Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z jabłek Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z cukinii Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z kalafiora Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z bakłażana Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z pomidorów Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 3Dania z papryki Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Wegańskie kanapki Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Wojskowa grochówka Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Pieczone pączki z lukrem buraczanym i kokosowym Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Szaszłyki z tofu i koreańska mizeria Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Dania dla dzieci Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Kuchnia molekularna Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Kuchnia dla studentów Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Boczniaki panierowanie podane z czosnkowym majonezem Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Nauka kuchni wegańskiej Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Dieta wegańska Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Wegańskie, poranne posiłki! Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 2Gołąbki zapiekane w żurku Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Zupa fasolowa z wędzoną śliwką Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Terrina z groszku Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Pasztet grzybowy Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Ciasto cukiniowe z oliwą z oliwek Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Galaretka marchewkowa Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Krem z pasternaku Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Hummus pietruszkowy Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Jedzenie na drogę Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Krupnik z obierek ziemniaczanych Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Chili sin carne Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Dyniowe ciasto z czarnym sezamem Zielona rewolucja Marty Dymek, sezon 1Burger