Ugotowani

sezon 5 odcinek 8

Ugotowani 5

Tym razem po raz pierwszy przy stole zasiądą mieszkańcy Lublina. Przez mieszkania uczestników przetoczy się prawdziwa burza emocji. Będziecie świadkami męskiej rywalizacji, bezlitosnej krytyki i wyjątkowo ostrej punktacji. Jako pierwsza, kulinarnej ocenie, podda się pani windykator Anna Kraciuk. Niecodzienny sposób na przystawkę w jej wykonaniu, swoimi pomysłami, będą próbowali przebić: Aneta Rytel – właścicielka sklepu z dekoracjami, Jakub Wrona – agent nieruchomości oraz Marek Niewiadomski – właściciel stadniny koni. W programie dowiecie się jak przygotować "Afrykańskie czoko-boko", poznacie przepis na "Kubańskie tygryski", będziecie mieli okazję zasmakować w "Łososiowej sakiewce na zielonej kołderce", nie ominie was też "Słodka międzynarodówka".

Dodaj
Zwiastun

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Tym razem po raz pierwszy przy stole zasiądą mieszkańcy Lublina. Przez mieszkania uczestników przetoczy się prawdziwa burza emocji. Będziecie świadkami męskiej rywalizacji, bezlitosnej krytyki i wyjątkowo ostrej punktacji.
Informacje
Kategoria
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Tym razem po raz pierwszy przy stole zasiądą mieszkańcy Lublina. Przez mieszkania uczestników przetoczy się prawdziwa burza emocji. Będziecie świadkami męskiej rywalizacji, bezlitosnej krytyki i wyjątkowo ostrej punktacji. Jako pierwsza, kulinarnej ocenie, podda się pani windykator Anna Kraciuk. Niecodzienny sposób na przystawkę w jej wykonaniu, swoimi pomysłami, będą próbowali przebić: Aneta Rytel – właścicielka sklepu z dekoracjami, Jakub Wrona – agent nieruchomości oraz Marek Niewiadomski – właściciel stadniny koni. W programie dowiecie się jak przygotować "Afrykańskie czoko-boko", poznacie przepis na "Kubańskie tygryski", będziecie mieli okazję zasmakować w "Łososiowej sakiewce na zielonej kołderce", nie ominie was też "Słodka międzynarodówka".
adsbygoogle prebid adocean ado