Ugotowani

sezon 11 odcinek 8

Ugotowani 11

W tym tygodniu odwiedzimy krainę miodem i winem płynącą, czyli Zieloną Górę i okolice. Poznamy tu kolejną czwórkę bohaterów, którzy nawet mimo małych porażek, wytrwale będą torować sobie drogę wprost do wygranej! Przed nami walka na noże, łyżki i widelce!

W swoich domach ugoszczą nas: Paweł Pazdrowski – hodowca kóz. Przygodę z tymi małymi, rogatymi zwierzętami rozpoczął od dwóch małych kózek. Obecnie dogląda stada liczącego 70 sztuk. Wraz z rodziną zajmuje się wyrobem produktów z koziego mleka. Często można też wypatrzyć go na ambonie… w lesie. Katarzyna Drewniak – adwokat. Prowadzi własną kancelarię. Przyznaje, że od dziecka jest osobą niezwykle upartą i zawsze lubi wygrywać. Swoje ambicje realizuje przede wszystkim w konkurencjach sportowych. Kocha konie, uwielbia spędzać czas w stadninie i pasji tej poświęca każdą wolną chwilę. Aneta Kamińska – razem z partnerem prowadzi fundację, która zajmuje się renowacją i zaaranżowaniem pałacu w Bojadłach. Wyobraża sobie, że za kilka lat w tym miejscu będą odbywały się wspaniałe koncerty i wernisaże. Twierdzi, że życie księżniczki nie należy do najłatwiejszych. Tomasz Skrzypczak – nauczyciel języka niemieckiego. Dodatkowo trenuje młodych piłkarzy. Piłka nożna to w zasadzie całe jego życie. Wie, że jego wygląd może wprawiać w pewną konsternację, ale zapewnia, że jest człowiekiem dobrym, choć bardzo upartym i niepunktualnym.

W tym odcinku przekonamy się, kto jest mistrzem dojenia, kim jest leśny świntuszek oraz kogo na ucztę zaprosi baron von Kottwitz! Dowiemy się także, kto po czterech niezapomnianych kolacjach wzbogaci się o nagrodę w postaci 5 tysięcy złotych!