Ugotowani

sezon 12 odcinek 3

Ugotowani 12

W  trzecim odcinku „Ugotowanych” zawitaliśmy do Rzeszowa. Po raz kolejny czworo mieszkańców tego miasta zaproponowało nowatorskie pomysły kulinarne i stanęło do walki o 5 000 zł.
Anna Szubert prowadzi placówkę edukacyjną dla dzieci. Energiczna i pomocna, czasami zbyt bezpośrednia. Podopiecznym pokazuje, że w życiu umiejętności miękkie są równie ważne jak liczenie, pisanie i czytanie. Po pracy spędza czas z rodziną, a w wolnych chwilach odwiedza szkołę pole dance żeby zrobić coś dla siebie. Maciej Rząca prowadzi studia z treningami elektrostymulacyjnymi. Bywa uparty i nie poddaje się bez walki. W ramach odskoczni od życia codziennego trenuje siatkówkę. Wszystko po to by na boisku zgubić negatywne emocje. Wraz z narzeczoną są miłośnikami psów, a w szczególności yorków. Katarzyna Bober-Kowalik – menadżer w parku trampolin oraz właścicielka czekoladowego biznesu. Przebojowa i ambitna kobieta. Lubi wyzwania, dlatego doskonale sprawdza się w swojej pracy. Ukończyła wychowanie fizyczne, więc najlepiej relaksuje się w ruchu, uprawia wszelkie sporty sezonowe. Grzegorz Barłog – właściciel firmy z artykułami alkoholowymi. Pozytywnie nakręcony facet. Wspólnie z rodziną pasjonują się motocrossem. Dodatkowo Grzegorz to strzelec wyborowy, celnie strzela na 1000 m.
To właśnie ta czwórka zmierzy się w pojedynku na najpyszniejsze danie. Danie warte 5000 zł.