Ugotowani

sezon 6 odcinek 3

Ugotowani 6

Po raz pierwszy o zwycięstwo i kulinarne uznanie zawalczą uczestnicy z Bielsko-Białej. Do kulinarnego boju staną: Aleksandra Łuszczyk – szczęśliwa mama, na co dzień zajmująca się współprowadzeniem firmy organizującej imprezy paintballowe. Gabriela Kliś – z wykształcenia tłumaczka języka włoskiego, z zawodu i zamiłowania projektantka wnętrz. Łukasz Kitliński – artysta fotograf oraz Rafał Bier – właściciel Prywatnego Muzeum Broni Pancernej i Militariów. W programie dowiecie się, jak przygotować "Sałatkę filipińską ze świńskim melonem" czy "Złoto dla zuchwałych", poznacie przepis na "Faszerowanego Sycylijczyka" oraz będziecie mieli okazję rozsmakować się w "Do trzech razy sztuka". Co tym razem wydarzy się w domach uczestników podczas czterech kolacji? Komu bardziej przypadnie do gustu wojskowa dyscyplina a komu artystyczna fantazja? Będzie zaskakująco, barwnie i nie zawsze pokojowo…