MasterChef

sezon 13 odcinek 10

MasterChef 13

W 10. odcinku uczestnicy wzniosą się na wyżyny swoich kulinarnych umiejętności, czego wymagać od nich będzie Konstantin Filippou – szef dwugwiazdkowej restauracji w Wiedniu! Szykuje się zacięta i pełna skupienia rywalizacja, którą podkręca myśl o wylocie do Grecji, gdzie odbędzie się wielki finał programu. Uczestnicy, gotowi do boju, z uwagą słuchali masterclassy Chefa Konstantina. Zadanie będzie nie lada wyzwaniem, ale jest o co walczyć!

W drugiej konkurencji część uczestników odetchnie z ulgą, wywalczywszy swoje miejsce w słonecznej Grecji. Ale co czeka pozostałych? Chef Konstantin postanowił rzucić im kolejne wyzwanie, pokazując, jak wkomponować Trahanę – grecką kaszę o specyficznym, kwaśnym smaku – w swoje dania. To niełatwe zadanie, ale duch rywalizacji wciąż jest obecny. Kreatywność uczestników zostanie wystawiona na próbę, a to kluczowa cecha, której oczekuje się od kucharza na najwyższym poziomie. Wkrótce dowiemy się, kto po tej dawce adrenaliny dołączy do szczęśliwej grupy półfinalistów!

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Uczestnicy wzniosą się na wyżyny swoich kulinarnych umiejętności, czego wymagać od nich będzie Konstantin Filippou, szef dwugwiazdkowej restauracji!
Informacje
Kategoria
Data premiery
2024
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
W 10. odcinku uczestnicy wzniosą się na wyżyny swoich kulinarnych umiejętności, czego wymagać od nich będzie Konstantin Filippou – szef dwugwiazdkowej restauracji w Wiedniu! Szykuje się zacięta i pełna skupienia rywalizacja, którą podkręca myśl o wylocie do Grecji, gdzie odbędzie się wielki finał programu. Uczestnicy, gotowi do boju, z uwagą słuchali masterclassy Chefa Konstantina. Zadanie będzie nie lada wyzwaniem, ale jest o co walczyć! W drugiej konkurencji część uczestników odetchnie z ulgą, wywalczywszy swoje miejsce w słonecznej Grecji. Ale co czeka pozostałych? Chef Konstantin postanowił rzucić im kolejne wyzwanie, pokazując, jak wkomponować Trahanę – grecką kaszę o specyficznym, kwaśnym smaku – w swoje dania. To niełatwe zadanie, ale duch rywalizacji wciąż jest obecny. Kreatywność uczestników zostanie wystawiona na próbę, a to kluczowa cecha, której oczekuje się od kucharza na najwyższym poziomie. Wkrótce dowiemy się, kto po tej dawce adrenaliny dołączy do szczęśliwej grupy półfinalistów!
adsbygoogle prebid adocean ado