MasterChef

sezon 13 odcinek 8

MasterChef 13

W 8. odcinku zrobi się naprawdę słodko! Gościem specjalnym będzie Justyna Sekunda, uczestniczka 8.edycji „MasterChefa”, która poprowadzi uczestników przez świat pięknych i smacznych mono porcji. Zawodnicy będą mieli okazję nauczyć się od Justyny, jak przygotować małe, finezyjne desery, które zachwycają zarówno smakiem, jak i wyglądem. Kto z kucharzy poradzi sobie najlepiej w tym wymagającym cukierniczym wyzwaniu?

W dogrywce zawodnicy staną przed trudnym i wymagającym zadaniem – przygotowaniem assiette, czyli zestawu potraw opartych na jednym, wybranym produkcie. Każdy uczestnik będzie musiał wykazać się kreatywnością i umiejętnością wszechstronnego wykorzystania głównego składnika, tworząc różnorodne dania, które podkreślą jego smak i możliwości. Zawodnicy będą oceniani na podstawie tego, jak dobrze zinterpretują swój produkt, pokazując go w różnych formach, teksturach i połączeniach smakowych. Czas będzie ograniczony, a presja wysoka – jedna osoba pożegna się z programem.

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Gościem specjalnym będzie Justyna Sekunda, uczestniczka 8. edycji „MasterChefa”, która poprowadzi uczestników przez świat pięknych mono porcji.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2024
Języki
Dźwięk
Polski (oryginalny)
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
W 8. odcinku zrobi się naprawdę słodko! Gościem specjalnym będzie Justyna Sekunda, uczestniczka 8.edycji „MasterChefa”, która poprowadzi uczestników przez świat pięknych i smacznych mono porcji. Zawodnicy będą mieli okazję nauczyć się od Justyny, jak przygotować małe, finezyjne desery, które zachwycają zarówno smakiem, jak i wyglądem. Kto z kucharzy poradzi sobie najlepiej w tym wymagającym cukierniczym wyzwaniu? W dogrywce zawodnicy staną przed trudnym i wymagającym zadaniem – przygotowaniem assiette, czyli zestawu potraw opartych na jednym, wybranym produkcie. Każdy uczestnik będzie musiał wykazać się kreatywnością i umiejętnością wszechstronnego wykorzystania głównego składnika, tworząc różnorodne dania, które podkreślą jego smak i możliwości. Zawodnicy będą oceniani na podstawie tego, jak dobrze zinterpretują swój produkt, pokazując go w różnych formach, teksturach i połączeniach smakowych. Czas będzie ograniczony, a presja wysoka – jedna osoba pożegna się z programem.