Kuchenne rewolucje

sezon 26 odcinek 8

Kuchenne rewolucje 26

Położny wśród lasów i jezior Trzciel zamieszkuje nieco ponad dwa tysiące obywateli. W miasteczku – na samej granicy lubuskiego i Wielkopolski – od półtora roku pizzerię Incognito prowadzi Tatiana. Otworzyła lokal, bo jak mówi, gotowanie jest jej wielką miłością. Tasia, jak mówią o niej najbliżsi ma 25-letnie doświadczenie w gastronomii! Incognito to rodzinny biznes, w którym pracuje również Andrzej - mąż Tasi i Grzegorz – jej syn. Niestety, po początkowym sukcesie dziś lokal świeci pustkami. Tatianie zaczyna brakować pieniędzy na rachunki, podatki i towar. „Kołderka zaczyna być za krótka” – opisuje swą sytuację wprost. Gdzie tak naprawdę leży problem? Czy uda się go odnaleźć i rozwiązać? Magda Gessler, niczym Sherlock Holmes, ruszy do rozwikłania tej trzcielskiej tajemnicy!