Kuchenne rewolucje

sezon 25 odcinek 13

Kuchenne rewolucje 25

W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy mieszkańców. Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia. Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!

„Kuchenne rewolucje” – o czym jest program

Ponad trzysta przeprowadzonych rewolucji, tysiące przepisów kulinarnych, metamorfoz wnętrz i ona – nieustraszona Magda Gessler. Po raz dwudziesty czwarty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, by ratować upadające lokale. Królowa TVN-u nie zwalnia tempa!

„Kuchenne rewolucje” – nowy sezon

W jubileuszowym sezonie słynna restauratorka odwiedzi między innymi Barlinek, Chorzów i Puławy. Po raz pierwszy w historii programu na kulinarnej mapie rewolucji znajdą się też Kępno, Kamionki i Zakręt, gdzie Magda Gessler zmierzy się z kuchnią gruzińską.

„Kuchenne rewolucje” – gdzie obejrzeć?

Odcinki obejrzysz na antenie TVN oraz na platformie VOD Player.pl