Wiem, co jem

sezon 2 odcinek 3

Wiem, co jem

Mroczne tajemnice mrożonek. Śnieg z truskawkami, popękane pyzy, pierogi z kapustą zamiast z mięsem, lód z dodatkiem ryby. To tylko niektóre z karygodnych wad mrożonek, jakie można znaleźć przeszukując chłodnie supermarketów. Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy, że kupując rybę mrożoną płaci za wodę w cenie dorsza, czy pangi! W kolejnym odcinku „Wiem Co Jem” sprawdzimy więc, ile jest glazury w rybie i jak kupować mrożonki, by nie zostać na lodzie!

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Mrożonki
Mroczne tajemnice mrożonek. Śnieg z truskawkami, popękane pyzy, pierogi z kapustą zamiast z mięsem, lód z dodatkiem ryby. To tylko niektóre z karygodnych wad mrożonek, jakie można znaleźć przeszukując chłodnie supermarketów.
Informacje
Data premiery
2011
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Mroczne tajemnice mrożonek. Śnieg z truskawkami, popękane pyzy, pierogi z kapustą zamiast z mięsem, lód z dodatkiem ryby. To tylko niektóre z karygodnych wad mrożonek, jakie można znaleźć przeszukując chłodnie supermarketów. Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy, że kupując rybę mrożoną płaci za wodę w cenie dorsza, czy pangi! W kolejnym odcinku „Wiem Co Jem” sprawdzimy więc, ile jest glazury w rybie i jak kupować mrożonki, by nie zostać na lodzie!