Wiem, co jem

sezon 3 odcinek 1

Wiem, co jem 3

Prawdziwe bułki z chrupiącą skórką to dziś rarytas. Coraz częściej zamiast smacznych kajzerek kupujemy nadmuchane, tekturowe, kruszące się wyroby bułkopodobne. Ile chemii jest w bułkach wypiekanych na miejscu w sklepie? Ile konserwantów i środków przeciwpleśniowych trzeba wsypać, by przedłużyć trwałość bułeczkom pakowanym w folię? Na te i inne pytania odpowiemy w kolejnym odcinku Wiem Co Jem.

Dodaj

Jaki pakiet najlepiej wybrać?

Szczegóły i oznaczenia
Bułka
Prawdziwe bułki z chrupiącą skórką to dziś rarytas. Coraz częściej zamiast smacznych kajzerek kupujemy nadmuchane, tekturowe, kruszące się wyroby bułkopodobne. Ile chemii jest w bułkach wypiekanych na miejscu w sklepie?
Informacje
Data premiery
2011
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Prawdziwe bułki z chrupiącą skórką to dziś rarytas. Coraz częściej zamiast smacznych kajzerek kupujemy nadmuchane, tekturowe, kruszące się wyroby bułkopodobne. Ile chemii jest w bułkach wypiekanych na miejscu w sklepie? Ile konserwantów i środków przeciwpleśniowych trzeba wsypać, by przedłużyć trwałość bułeczkom pakowanym w folię? Na te i inne pytania odpowiemy w kolejnym odcinku Wiem Co Jem.
adsbygoogle prebid adocean ado