Czy odchudzanie musi być drogie? Oczywiście, że nie! Udowodnimy to w najbliższym odcinku „Wiem, co jem na diecie”. Powiemy o tym, jakie rozwiązania i produkty spożywcze wybierać, żeby dieta nie nadwyrężyła zawartości naszego portfela. Wcale nie musimy kupować drogich i modnych ostatnio nasion chia, jagód goi, czy alg morskich, żeby zdrowo i skutecznie chudnąć. Dowiecie się, ile i na czym będziecie mogli zaoszczędzić. Kasia Bosacka pokaże, jak przygotować tani i wartościowy obiad na bazie kaszy gryczanej. Przetestujemy także dietę kapuścianą - czy jedzenie zupy z kapusty, bez soli i pieprzu, może być smaczne i skuteczne w walce z nadprogramowymi kilogramami? Przyjrzymy się też popularnemu ostatnio cateringowi dietetycznemu, powiemy ile to kosztuje i czy rzeczywiście warto skusić się na taki rarytas. Pokażemy, jakimi fryzurami możemy optycznie wyszczuplić twarz – zobaczycie jak buzia Kasi Bosackiej naprzemiennie chudnie i tyje, a to tylko za sprawą… odpowiednio dobranych włosów!