Co takiego mają w sobie fast foody, że tak je kochamy? Pizza, hamburger, frytki i hot dogi prosto ze sklepowej lodówki coraz częściej lądują na stołach zapracowanych Polaków. Bo szybko, łatwo, treściwie, a czasami nawet smacznie. W dzisiejszym odcinku "Wiem co jem" Kasia rozprawi się ze sklepowymi wersjami fast foodu. Sprawdzi, ile i jakiego sera użyto do pizzy i weźmie pod lupę wszystkie zdrowe i niezdrowe dodatki. A w wyborze idealnej pizzy sklepowej pomogą jej finaliści programu "Master Chef". A w "Wiem co kupuję" zobaczymy jak nie stracić energii kupując baterie. Są w domu każdego Polaka, w pilotach, zabawkach, budzikach. Ale czy wiemy jakie wybrać i do czego będą pasowały? Specjalnie dla Was sprawdzimy, czy reklamy nas nie oszukują i czy drogie, markowe baterie faktycznie będą działać 7x dłużej niż te zwykłe. Musicie to zobaczyć!