Wiem, co jem i wiem, co kupuję
TVN Style

Wiem, co jem i wiem, co kupujęWiem, co jem i wiem, co kupuję

Polędwica i grill

Odcinek 10, Sezon 2

Żródło: Archiwum TVN Style
Wiem, co jem i wiem, co kupuję, Polędwica i grill, sezon 2, odcinek 10
W kolejnym odcinku programu wszystko o polędwicy. Wołowa kosztuje nawet 100zł za kilogram. Dlaczego jest taka droga? Czy warto jeść tę wieprzową? Kontrole pokazują, że aż 25% wędlin ma źle oznakowane opakowania! Ile mięsa jest w polędwicy sopockiej, a ile skrobi i wody? I czy jest tam w ogóle polędwica? Jak powinna wyglądać i pachnieć ta najświeższa? Katarzyna Bosacka sprawdzi też, gdzie łosos i indyk mają polędwicę… Zobaczcie koniecznie! W drugiej części programu grillowanie na ekranie, czyli jak wybrać dobry ruszt. Przeszło 80 % Polaków uważa, że grillowanie to świetna forma spędzania wolnego czasu. Ale jak kupić idealnego grilla? Z czego powinien być wykonany, żeby wytrzymał kilka sezonów? Czy warto kupić grill elektryczny? Podpowiemy też, co warto puścić z dymem, czyli jak wybrać węgiel, brykiet i rozpałkę. Zapraszamy!
Produkcja:
TVN Style
Dystrybucja:
TVN Style
Kraj produkcji:
Polska
Tagi:
zdrowie, pieniądze, dieta, jedzenie, wiem co jem, produkty, oszczędzanie, producenci, hipermarkety, bosacka, wiem co kupuję, wiem co jem i wiem co kupuję online, oszustwa supermarketów
Kategoria wiekowa:
rozwiń więcej
Zobacz wszystkie odcinki „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty