Uwaga! Raport konsumencki

sezon 1 odcinek 3

Uwaga – raport konsumencki wędliny

Statystyczny Polak zjada prawie 20 kg wędlin rocznie. Zdecydowana większość wyrobów mięsnych jest produkowana przez duże zakłady. Każdy z nas może wybrać pomiędzy tańszą wędliną, a tą z górnej półki. Wędlina jednak wędlinie nierówna. Jak zatem rozpoznać wędlinę dobrej jakości? Sprawdziliśmy to.

Szczegóły i oznaczenia
Wędliny
Statystyczny Polak zjada prawie 20 kg wędlin rocznie. Zdecydowana większość wyrobów mięsnych jest produkowana przez duże zakłady. Każdy z nas może wybrać pomiędzy tańszą wędliną, a tą z górnej półki.
Informacje
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Statystyczny Polak zjada prawie 20 kg wędlin rocznie. Zdecydowana większość wyrobów mięsnych jest produkowana przez duże zakłady. Każdy z nas może wybrać pomiędzy tańszą wędliną, a tą z górnej półki. Wędlina jednak wędlinie nierówna. Jak zatem rozpoznać wędlinę dobrej jakości? Sprawdziliśmy to.
adsbygoogle prebid adocean ado