W tej serii Pascal raz jeszcze powróci na Czarny Ląd. Tym razem odwiedzi Algierię – tygiel kulinarny zrodzony z połączenia kuchni Berberów, Beduinów i Francuzów. Odkryje lokalne przysmaki, pozna miejscowych amatorów dobrego jedzenia i razem z nimi przygotuje coś naprawdę pysznego. Po raz kolejny kucharz z Polski udowodni, że gotowanie w najdalszych zakątkach świata mu niestraszne i znów zachwyci kulinarnym kunsztem.
Przykro nam, materiały w player można odtwarzać tylko na terenie Unii Europejskiej.
Jeżeli przebywasz na terenie UE i widzisz ten komunikat, sprawdź możliwe rozwiązania na stronie Centrum Pomocy player
Jeżeli nadal będziesz potrzebować pomocy, skontaktuj się z nami i podaj te informacje:
KOD BŁĘDU: GE/T/ED
KOD URZĄDZENIA: 4a8c710976d3457a911bda7d23578bc6