Sexy kuchnia Magdy Gessler

sezon 5 odcinek 4

Sexy kuchnia Magdy Gessler 5

Magda Gessler uwielbia klasyki światowych kuchni, ale wykonane po swojemu. Tym razem w „Sexy kuchni” na stole pojawi się kawał polędwicy wołowej pieczonej pod pierzynką z pesto. Prowadząca zdradzi przepis na domowe pesto, które niegdyś robiła jej babcia. Polędwicę upiecze z ziemniakami z dodatkiem pieczonych pomidorów.

Po sytej kolacji przyjdzie czas na słodki deser. Magda wybierze włoskie tiramisu. Deser zaserwuje po polsku, bo zamiast mascarpone wybierze twaróg, a w miejsce kawy trafią maliny. Ten owocowy obłęd z pewnością osłodzi wieczór we dwoje!

Sexy kuchnia Magdy Gessler - streszczenie

Intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorów i kształtów – Magda Gessler zwraca uwagę nawet na najdrobniejsze detale. Nie tylko smak potrawy jest ważny. Liczy się również, jak danie zostanie podane.  W każdym odcinku ikona polskiej kuchni zaprezentuje kilka przepisów. Dowiemy się jak zrobić wrażenie za pomocą jedzenia oraz jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy. Nie zabraknie także inspiracji na szałową kolację z przyjaciółkami i przepisów na przepyszne słodkości, które nie tuczą! Czy można życzyć sobie czegoś więcej? „Sexy kuchnia Magdy Gessler” uwodzi i dostarcza wielu wrażeń miłośnikom niebanalnych smaków!

Sexy kuchnia Magdy Gessler - streszczenie - gdzie oglądać?

Program zobaczysz na kanale Food Network oraz na platformie VOD player.pl