Magda Gessler wie jak podbić najdelikatniejsze podniebienia. W czwartym odcinku „Sexy kuchni” zaserwuje niezwykłe połączenie mięsa i ryby. We Włoszech takie zestawienie smaków nazywa się vitello tonnato, w kuchni Magdy wystąpi w „carpaccio” z sosem typu forszmak. Prowadząca posłuży się najdelikatniejszą z mięs- polędwicą cielęcą. Zaskakującym dodatkiem będzie śledź. W forszmaku znajdą się także jaja, ogórki kiszone i twaróg. To idealne danie dla dwojga, całkowicie rozpływające się w ustach. Magdę Gessler zachwyca swoją prostotą i zarazem niezwykłym smakiem. A podczas intymnego spotkania najlepiej smakuje przy lampce białego wina. Druga propozycja to przepyszne kanapki z rybą. Tym razem Magda Gessler zaproponuje wędzonego pstrąga na ciepło. Do niego zaserwuje słodko-ostre masło. Jego podstawowymi składnikami będzie chrzan, miód i kogel-mogel. Proste i szybkie w przyrządzeniu danie może okazać się strzałem w dziesiątkę podczas romantycznej kolacji. Gotowanie może być naprawdę zabawne, a jeszcze przyjemniejsze wspólne smakowanie. Kto wie… może po takiej kolacji nasza druga połówka skusi się także na śniadanie?