Zawsze marzyliście o tym, żeby zamienić swój dom w ekskluzywną restaurację, w której serwuje się dania wykwintne i wyborne w smaku. Po obejrzeniu kolejnego odcinka programu „Pyszne 25” będzie to możliwe. Ania udowodni, że przygotowanie takich dań wcale nie musi być skomplikowane i kosztowne. Na początek poznacie przepis na wyśmienity panierowany ser camembert z konfiturą z cebuli, którą nauczycie się robić własnoręcznie. Następnie dowiecie się jak przygotowywać potrawę prostą, ale jednocześnie bardzo wyrafinowaną i zdrową czyli warzywa z patelni. Danie to podajemy z niezwykłym dodatkiem czyli aromatyczną bułką tartą połączoną z czosnkiem, natką pietruszki i pikantną papryczką chilli. Na koniec coś dla miłośników słodkości. Poznacie przepis na jeden z ulubionych francuskich deserów Ani czyli profiterolki - małe ptysie podawane z czekoladą i bitą śmietaną. Będzie wyjątkowo smacznie.