Pascal polsko – francuskiPascal polsko – francuski

Żródło: x-news / fot.: TVN / Sebastian Sielewicz
Pascal polsko – francuski
TVN Style

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego. W specjalnym odcinku przypomnimy najlepsze przepisy z odcinków "Pascal po polsku" i "Pascal po francusku", a wszystko okrasimy dodatkową porcją porad i trików. Jak poprawnie mrozić owoce, jak zrobić dobry winegret, jak przechowywać sałatę, samodzielnie uwędzić rybę i marynować czosnek? Pascal za odpowiedź na te pytania! Z pewnością pokochacie także "pascalowy" przepis na sałatkę z serem i... dwukolorowymi burakami.

Dystrybucja:
TVN
Rok produkcji:
2014
Tagi:
Pascal Brodnicki, kuchnia francuska, kuchnia polska, kulinarna podróż, triki kulinarne, jak uwędzić w domu rybę?, jak prawidłowo zamrozić owoce?, nowe przepisy, deser gruszkowy, pesto z liści rzodkiewki
Reżyseria:
nd
Kategoria wiekowa:
rozwiń więcej
Zobacz wszystkie odcinki „Pascal polsko – francuski”

Jeszcze chwilę...

Trwa weryfikacja numeru telefonu
w T-Mobile niezbędnego do
skorzystania z oferty