Megakuchnie

odcinek 3

Megakuchnie

W San Antonio odwiedzimy pizzerię i hamburgerownię, która jest dowodem na to, że w Teksasie wszystko jest większe. Przyrządza się tu ogromne porcje fast foodu dla tłumów. Dziennie przygotowuje się ponad 1000 pizz dla ponad 3000 osób. Dziś poznamy ekipę, która za to odpowiada i to ogarnia.

W każdym odcinku tej serii odwiedzimy inną ekstremalną jadłodajnię lub restaurację, aby odkryć sekret jej działania - od największego postoju dla ciężarówek na świecie po największe mobilne stanowisko do grillowania... od ogromnej piekarni więziennej, po największą kuchnię pływającą po oceanie... Autorzy tej serii podjęli się zadania, aby zaprezentować widzom przyprawiającą o zawrót głowy logistykę, zaskakującą sztukę kulinarną i niezwykłe osobowości za kulisami największych, najbardziej ekstremalnych kuchni świata.