Niestety, nie znaleźliśmy tego czego szukasz, ale może cię zainteresować

Ostatnio wyszukiwane

%%SINGLE_STEPS%%

POLECANE W TYM TYGODNIU

0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
10 zadań specjalnych Michela Morana
Gospodarzem programu jest Moran, Michel Moran – powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika „Doradca Smaku”.
365 obiadów Mariety Mareckiej
Skąd czerpać pomysły na codzienne obiady? Z pomocą przychodzi Marieta Marecka, która w swoim  programie zaprezentuje szereg łatwych przepisów na domowe potrawy.
A
Aktywny Ranking
"Aktywny Ranking" to program, gdzie prezentujemy najbardziej niezdrowe przekąski, najbardziej tuczące potrawy, ale także najlepsze miejsca na odpoczynek, najlepsze sposoby na chandrę. Prezentowane zestawienia są komentowane przez znanych i lubianych gości.
Al Brown: Australia na talerzu
Al Brown to jeden z najbardziej znanych szefów kuchni w Australii. Jest też niezwykłym znawcą tamtejszej sztuki kulinarnej. Nikt nie opowie Wam lepiej o tym, co można zjeść na antypodach! Al przejedzie niemal całą Australię, poznając jej smaki i aromaty. Odwiedzi m.
Apetyt na miłość
Słodka ambrozja, pikantne ostrygi i aromatyczny cynamon to powszechnie znane afrodyzjaki. Czy powiedzenie „przez żołądek do serca” jest prawdziwe? W nowym programie TVN Style sprawdzimy czy można znaleźć uczucie kierując się jedynie kubkami smakowymi? „Apetyt na miłość” rośnie.
B
Bez planu
Hanna Lis zwiedza świat... od kuchni. Włochy, Szwecja, Portugalia czy Rumunia to tylko niektóre ze smakowitych przystanków w jej niezwykłej podróży. Jedno jest pewne! Tego nie znajdziecie w przewodnikach i książkach kucharskich!
C
cook news
„cook news” to kulinarny program informacyjny na antenie Kuchni+, emitowany przez stację raz w tygodniu. W menu znajdują się informacje o wydarzeniach w świecie gastronomicznym, premierach książek kulinarnych, nowych produktach spożywczych, gadżetach kulinarnych i sprzętach AGD.
Cztery pory roku w Terroir
Kulisy pracy jednej z najlepszych restauracji świata położonej w malowniczych okolicach winnicy Kleine Zalze w RPA.
Czy na pewno umiesz gotować?
W popularnym reality show, jeden z najbardziej cenionych szefów kuchni – Andrzej Polan – zaprosi do siebie śmiałków – kucharzy-amatorów i poprosi ich o przygotowanie swojej popisowej potrawy. Jakie będą tego efekty? „Czy na pewno umiesz gotować?
D
Daj sobie spokój
Karolina i Maciek wraz z córkami Maćka oraz wspólnym synkiem, Jasiem, tworzą pięcioosobową rodzinę paczworkową. Karolina bardzo zmieniła swoje życie w ostatnich latach. Urodziła dziecko, a Maciek pomógł jej zmienić myślenie o sobie i tym, co dobre i ważne w życiu.
David w Europie
Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatymi smakami lokalnych potraw. Miejscem, do którego uda się francuski kucharz David Goboriaud w czwartym sezonie swojego programu „David w Europie”, będą kraje Półwyspu Bałkańskiego. Kucharz odwiedzi m.in.
Desery Dekera
Wybitny mistrz cukiernictwa, Tomasz Deker, odkrywa przed widzami kolejne inspirujące przepisy na słodkie wypieki. W każdym z odcinków przygotuje trzy przepyszne słodkości. Widzowie poznają nie tylko najnowsze trendy w cukiernictwie, ale również odkryją tajniki dobrego pieczenia.
Dookoła świata z Manu Feildelem
Całe jedzenie świata i tylko 30 dni. Francuski restaurator i prezenter postanowił spełnić swoje marzenie i wybrać się w kulinarną podróż dookoła globu. Charyzmatyczny prowadzący, Manu Feildel, ma w swoim życiu jeden cel – spróbować wszystkich smaków na Ziemi.
E
Edmund nie lubi gotować
Edmund i Witek rządzą w kuchni! Witek Marciński jest dziennikarzem telewizyjnym i pasjonatem gotowania. Edmund jego wiernym przyjacielem – buldogiem francuskim. Relacja obu panów zbudowana jest na różnicach. Edmund nie podziela zamiłowania swojego pana do gotowania.
F
Foodie w wielkim mieście
Kulinarna podróż dookoła świata. Egzotyczne przyprawy, niecodzienne składniki i fantastyczne przepisy… „Foodie w wielkim mieście” prezentuje międzynarodową listę posiłków, których każdy smakosz kulinariów powinien kiedyś skosztować.
Francuskie wędrówki Julie
„Francuskie wędrówki Julie” to obfitująca w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Wspólnie z Julie Andrieu widzowie poznają kraj nad Sekwaną, odkryją przepisy przekazywane z pokolenia na pokolenie oraz spróbują zupełnie nowych smaków.
G
Globe-Cooker w Paryżu
Miłośnik dobrego jedzenia, Fred Chesneau, obiera nowy kierunek podróży – Paryż. Co zobaczy na miejscu i czego skosztuje? W ciągu ostatnich dziesięciu lat swojej podróży Fred Chesneau, znany pod pseudonimem „Globe-Cooker”, odwiedził tysiące miejsc na każdym z kontynentów.
Gordon Ramsay: We własnej kuchni
Takiego Gordona Ramsaya jeszcze nie znacie! Spokojny, wyluzowany i uśmiechnięty. Gotuje w swojej kuchni dla rodziny i przyjaciół. W kolejnej serii udowodni widzom, że każdy może przygotować niesamowite dania na wybraną okazję.
Gotowi na sezon
Lato to czas swobody, zabawy i relaksu. Właśnie wtedy korzystamy z każdej okazji, by wraz z rodziną i przyjaciółmi cieszyć się słońcem i przebywaniem w gronie najbliższych. „Gotowi na sezon” to program, w którym każdy odcinek jest krótką anegdotą z życia polskiej rodziny.
Gotuj, jedz i spalaj z Donalem
Donal Skehan powraca w zupełnie nowej odsłonie! Udowodni, że zdrowe odżywianie wcale nie musi być nudne. W towarzystwie specjalisty do spraw żywienia z Uniwersytetu w Dublinie zgłębi tajniki metabolizmu oraz dowie się, co i kiedy jeść, by efektywnie spalić tkankę tłuszczową.
Gwiazdy na tacy
Program telewizyjny "Gwiazdy na tacy" to wizyty u gwiazd, które opowiadają o tajemnicach swego dobrego wyglądu i samopoczucia. Prowadzi Beata Sadowska.
Gwiazdy od kuchni
Kto gotuje w domu u Anny Kalczyńskiej? Jak Piotr Najsztub przyrządza swoją popisową potrawę? Czy Ewa Drzyzga ma własne kulinarne patenty? Prowadząca Katarzyna Bosacka zaprosi do swojego programu plejadę gwiazd i pokaże jak wygląda ich życie... od kuchni.
I
Irlandzka uczta Donala
„Irlandzka uczta Donala” to niepowtarzalna kulinarna podróż przez hrabstwa Irlandii. Podróż okraszona ciekawym towarzystwem i wspaniałymi smakami. Szef kuchni – Donal Skehan – serwuje swoim widzom prawdziwe kulinarne show.
J
Jakubiak: Z miłości do lokalności
Tomek Jakubiak zabierze cię w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce i przedstawi całą paletę produktów i smaków zakorzenionych w naszej kulturze. Jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury z zielonych pomidorów, kartacze czy bliny żmudzkie?
Jedenaste: nie marnuj!
1/3 żywności produkowanej w Wielkiej Brytanii nigdy nie zostaje zjedzona, a średnia wartość kosza na śmieci brytyjskiej rodziny wynosi rocznie ok. 700 funtów. Kucharz, prezenter telewizyjny i pisarz Hugh Fearnley-Whittingstall uważa, że trzeba to zmienić!
K
Kuchenne koszmary Gordona Ramsaya
Najsłynniejszy kucharz świata, walczące o przetrwanie restauracje i bardzo rygorystyczny plan naprawczy. Tu nie ma miejsca na uprzejme pogawędki. Tu zaczyna się prawdziwa rewolucja! Tu rządzi Gordon Ramsay. Unikalne połączenie praktycznych informacji i najlepszej rozrywki.
Kuchenne rewolucje
„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni. To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać?
Kuchenne Rewolucje. Powroty
W kolejnym sezonie programu „Kuchenne rewolucje. Powroty” sprawdzimy, co po kilku miesiącach, a nawet latach, zostało z rewolucyjnych zmian Magdy Gessler. Czy właścicielom odwiedzanych przez nią restauracji wystarczyło zapału, żeby trzymać się wskazówek restauratorki?
Kuchnia chińska według Goka
Przed wami Gok Wan w zupełnie nowej odsłonie. Ze świata mody przeskoczył prosto do kuchni. Ze swoim ukochanym ojcem wprowadzi widzów w świat chińskiego jedzenia. Będzie zdrowo, pysznie i wzruszająco.
Kuchnia czynna całą dobę
Kolorowe, proste i pomysłowe. Gotowanie z dzieckiem nie musi być problemem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni ze swoją pociechą.
Kulinarne podróże Magdy Gessler
Magda Gessler – restauratorka, autorka książek kulinarnych, ale przede wszystkim ambasadorka dobrego smaku, wraz z TVN Style wyrusza w kolejną Kulinarną Podróż. Tym razem do Meksyku, królestwa tortilli, najbardziej pikantnego chili, chrupiących owadów i czekolady!
Kurs gotowania z Gordonem Ramsayem
Gotowanie to trudna sztuka, której najlepiej uczyć się od mistrzów, takich jak Gordon Ramsay. Ten znany na całym świecie kucharz i restaurator pokaże polskim widzom, jak dokonywać w kuchni prawdziwych cudów. Nie jest ważne jak radzisz sobie z przyrządzaniem posiłków.
M
Mała Improwizacja
Marieta Marecka i Piotr „Vienio” Więcławski zapraszają na program, który podsunie widzom mnóstwo kulinarnych inspiracji i ciekawych rozwiązań kulinarnych. „Mała Improwizacja” pełna jest kulinarnej kreatywności, okraszonej wspaniałą atmosferą, poradami i ciekawostkami.
MasterChef
„MasterChef” to widowiskowe kulinarne show, po raz pierwszy wyemitowane przez stację BBC w 1990 roku. Od tamtej pory program doczekał się edycji w 35 krajach na całym świecie, bijąc rekordowe wyniki oglądalności.
MasterChef - najlepsi
Pięć wyjątkowych drużyn – najlepsi z najlepszych uczestników „MasterChef” oraz „MasterChef Junior” połączyli siły, aby wspólnie stanąć do kulinarnej rywalizacji. W tym specjalnym odcinku czekają na nich trzy konkurencje!
MasterChef Junior
Już od najmłodszych lat zamiast zabawek wybierali kuchenny fartuch. Szuflady z przyprawami nie miały przed nimi żadnych tajemnic. Metodą prób i błędów łączyli różne smaki, a ich artystyczny kuchenny nieład nieraz przyprawiał rodziców o zawrót głowy.
Mistrzowie od kuchni
Jacy są naprawdę najlepsi kucharze na świecie? Jak wyglądają ich domowe kuchnie? Co serwują na kolację dla swoich najlepszych przyjaciół?
N
Najgorszy kucharz świata
Przed wami najgorsi kucharze Ameryki. Nie potrafią nastawić wody na herbatę, nie są w stanie usmażyć dobrej jajecznicy! Jest ich szesnaścioro i wszyscy znajdują się w jednej kuchni... koszmar! Czy ktoś z nich zostanie mistrzem kulinarnym?
Nowa Kaledonia z Justine Schofield
Justine Schofield rusza na podbój smaków Nowej Kaledonii! Jakie pyszne tajemnice skrywa ta niesamowita wyspa? Jedna z najpopularniejszych australijskich kucharek, Justine Schofield, odwiedzi w swoim programie Nową Kaledonię – rajską wyspę położoną na Oceanie Spokojnym.
P
Pascal po polsku
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Po smakowaniu świata przyszedł czas na Polskę. Pierogi? Bigos? Żurek?
Pascal polsko – francuski
Pascal przez parę tygodni podróżował po Polsce i Francji, aby pokazać Wam najciekawsze miejsca i ciekawostki kulinarne. Ugotował wiele smacznych dań. Przyszedł czas, aby połączyć polskie i francuskie korzenie Pascala.
Piekielny hotel Gordona Ramsaya
Piekielny Gordon Ramsay tym razem rusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, żeby wziąć w swoje ręce najbardziej zaniedbane i odpychające hotele. W żadnym z nich nie chcielibyście spędzić nocy, a już na pewno nie odważylibyście się zjeść śniadania.
Podróż przez smaki Chin
Kuchnia chińska ma niejedno oblicze, a to, co Europejczycy uznają za tamtejsze przysmaki bardzo często nimi nie jest. Niezwykle barwna i aromatyczna seria dokumentalna „Podróż przez smaki Chin 2” zaprezentuje widzom prawdziwe oblicze tamtejszej kuchni.
Poszukiwacze smaków
Wielka podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku jedzenia. W czasach, kiedy żywność produkowana jest masowo, a hodowle coraz bardziej przypominają chemiczne laboratoria niż swojskie zagrody, pojawia się coraz większa potrzeba, aby sięgać do źródeł.
Pożegnanie z wagą
"Pożegnanie z wagą" to magazyn dla tych, którzy chcą zrzucić kilka kilogramów. Aneta Łańcuchowska przekaże porady, jak się odżywiać, jak trenować i jak bilansować dietę. Pojawią się przykłady konkretnych diet oraz ćwiczeń, a także osoby, którym walka z nadwagą się udała.
Pyszna Wielkanoc
Idą święta Wielkiej Nocy, a Ty już myślisz o jajach z majonezem, faszerowanych, żurku, mazurku i babce wielkanocnej? Co roku to samo na talerzu... Może warto coś zmienić? Daj się uwieść świątecznej kuchni Ani Starmach i zaskocz gości niepowtarzalnym, wielkanocnym menu.
Pyszne 25
Anna Starmach to artystka sztuki kulinarnej, która potrafi wyczarować coś z niczego. Nawet kiedy ma wolne dwadzieścia pięć minut, a w portfelu dwadzieścia pięć złotych, potrafi zgotować ucztę, która zadowoli najbardziej wybredne podniebienia.
Pyszne grillowanie
Ciepłe, wiosenne weekendy to dla wielu osób czas na otwarcie sezonu grillowego. Wspaniale jest przebywać z bliskimi w sympatycznym otoczeniu, a w powietrzu unoszą się smakowite zapachy potraw.
Pyszne Peru
Kreatorka smaku, wielbicielka Ameryki Południowej, słynna restauratorka – Magda Gessler. Razem z TVN Style wyruszyła w kulinarną podróż po Peru. Zjadła pieczoną świnkę morską, łowiła ośmiornice oraz odwiedziła największy na świecie bank kartoflanych genów.
R
Rewolucja na talerzu
Jedzenie ciast to przyjemność i często jest sposobem na zmniejszenie stresu i poprawę samopoczucia.
River Cottage - Australia
Paul West nie ustaje w staraniach o uzyskanie samowystarczalności na swojej australijskiej farmie. W  programie czekają na niego wyzwania oraz spotkania z ludźmi, którzy podzielą się wieloma cennymi radami. Do River Cottage w Australii zbliża się pierwsze lato.
S
Ser w plasterkach
Odkrywanie głębi smaków, zawartych w dobrze zrobionym serze jest jak odkrycie kolorowej telewizji po latach oglądania czarno-białego obrazu – tak mówi Will Studd, prowadzący program. „Ser w plasterkach” to wyprawa w poszukiwaniu smaków i aromatów, historii i tradycji.
Skąd się bierze jedzenie?
Skąd się bierze jedzenie i w jaki sposób powstają lądujące na naszych talerzach produkty? Seria dokumentalna zagląda za kulisy wielkiego żywieniowego biznesu. Jedzenie jest jedną z najbardziej podstawowych czynności w życiu człowieka. Każdy z nas zjada w ciągu swojego życia ok.
Słodka rywalizacja
Program o wypiekach, który śledzi się z wypiekami na twarzy. Członkowie jednej rodziny pod bacznym okiem scenarzystki serialu „Przepis na życie” Agnieszki Pilaszewskiej będą piec ciasta, które w każdym z odcinków oceniać będzie gość – znana gwiazda.
Słodycze - to proste!
Jak przygotować malinowe pianki, słone karmelki czy cynamonowe toffi? Pełna słodyczy seria kulinarna, odkrywająca bogactwo brytyjskich wyrobów cukierniczych. Duet ekspertów w dziedzinie cukiernictwa, Kitty Hope i Mark Greenwood, odkrywa to, co najlepsze w słodkościach.
Smaki świata z Kareną i Kasey
Bogactwo smaków i aromatów z całego świata na wyciągnięcie ręki. Zwyciężczynie nowozelandzkiego Masterchefa – Karena i Kasey Bird wyruszają w kulinarną podróż dookoła globu.
Smakuj świat z Pascalem
Kulinarne reality show „Smakuj świat z Pascalem” to program dla tych, którzy uwielbiają gotować i kochają smakować… świat. Pascal wraca na antenę w wielkim stylu! Pascal Brodnicki ma w swojej bibliotece ponad 1500 książek kucharskich.
Spotkanie ze smakiem
Głębia aromatu korzennych przypraw, nęcąca świeżość ziół, najlepsze składniki, a w efekcie pobudzające zmysły dania pełne upajających woni… To wszystko zdaje się być codziennością kucharzy, którzy spotykają się we wspólnej kuchni, by stanąć do koleżeńskiej rywalizacji.
Street Food w Tajlandii
Ulice Bangkoku pełne są aromatycznych potraw i unikalnych smaków. Ich różnorodność i szeroki wybór sprawiają, że można się zgubić i pominąć te najciekawsze. Dlatego warto mieć za przewodnika kogoś, kto zna tajski street food jak własną kieszeń.
Szczypta smaku
Nie wiecie, jak zaskoczyć teściową na rodzinnym obiedzie? Co przygotować na romantyczną kolację we dwoje? Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka wywołały już niejedną rewolucję na talerzu. W programie zachęcają widzów do eksperymentowania w kuchni i poszukiwania nowych smaków.
Świat według Chucka
Nieustraszony szef kuchni – Chuck Hughes – odwiedzi pasjonatów jedzenia z różnych zakątków globu. Szaleńcze przygody, nietuzinkowi ludzie i niesamowite kulinarne odkrycia czekają na widzów w serii „Świat według Chucka”.
T
Tajemniczy świat ziół
Od Prowansji przez Indie, Amerykę Łacińską, Alpy aż po Bałkany... „Tajemniczy świat ziół” to inspirująca podróż przez regiony bogate w różnorodne smaki i aromaty. W niezwykłej serii widzowie poznają historie zielarzy, farmerów i lekarzy.
Trochę zdrowia
W programie "Trochę zdrowia" widzowie nie usłyszą przestróg i żelaznych zasad, których powinni się trzymać. Wszyscy popełniamy grzeszki w stosunku do naszego zdrowia. Czasami warto się jednak zastanowić i wybrać mniejsze zło.
U
Ugotowani
Domowe gotowanie podbija Polskę po raz kolejny, a pomysły uczestników cały czas zaskakują! Zajrzymy do zwykłych kuchni, zwykłych ludzi z niezwykłymi umiejętnościami kulinarnymi.
Ugotowani - dokładka
„Ugotowani” to program, który bez wątpienia zasmakował Polakom. A skoro apetyt rośnie w miarę jedzenia, to zapewniamy, że smakoszy kulinarnych zmagań czeka dużo większa porcja!
W
W świecie przypraw Anjum
Nowoczesna kuchnia Indii z wizytą na Antypodach. „W świecie przypraw Anjum” to seria dokumentalna, w której liczy się nie tylko smak, ale i aromat.
Wakacyjne koszmary Gordona Ramsaya
Gordon Ramsay doskonale wie, jak wyciągnąć z kłopotów podupadające restauracje. Tym razem zmaga się również z wakacyjnym klimatem, sjestą i typowo hiszpańską manianą.
Widelcem po mapie
Dwóch prowadzących, dwie osobowości, jedna kulinarna podróż po Polsce – Aleksander Baron i Damian Kordas w programie „Widelcem po mapie” sprawdzą polecane przez widzów restauracje oraz zapytają kucharzy z całej Polski o ich inspiracje, historie i sekrety.
Wiem, co jem
Czy zdajesz sobie sprawę co tak naprawdę wchodzi w skład Twojego jadłospisu? Wiesz ile jest masła w maśle? Czy w jogurcie owocowym pływają prawdziwe truskawki? Dowiedz się oglądając ten program.Masło, mleko, chleb.
Wiem, co jem i wiem, co kupuję
7 lat i ponad 200 odcinków!  „Wiem, co jem i wiem, co kupuję” jest niezmiennie jednym z ulubionych programów widzek TVN Style!
Wszystko o jedzeniu
Ekspertka od zdrowego odżywiania Nikki Muller sprawdzi, jakie korzyści i niebezpieczeństwa wiążą się ze spożywaniem naszych ulubionych dań. Zmierzy się z wieloma mitami dotyczącymi odżywiania, odkrywając źródła i pochodzenie naszych posiłków.
Z
Zielona rewolucja Marty Dymek
Marta Dymek – autorka książek i blogerka – postara się zarazić widzów miłością do wegańskich dań. W najnowszej serii programu prowadząca podzieli się przepisami pochodzącymi z różnych zakątków świata. Pokaże, m.in.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.