Kuchenne Rewolucje. Powroty

sezon 1 odcinek 7

Kuchenne Rewolucje. Powroty

To była jedna z pierwszych rewolucji Magdy Gessler, która Tawernę Dominikańską (S2E14) odwiedziła w 2010 roku. Chociaż pracownikom i właścicielom nie brakowało poczucia humoru to rewolucja w Tawernie Dominikańskiej nie była całkiem bezkrwawa… Restauracja musiała rozstać się z szefem kuchni i zatrudnić nowego, najbardziej doświadczony kelner musiał przejąć obowiązki menadżera, ale chyba najtrudniejszym do spełnienia warunkiem był pomysł Magdy by w restauracji serwować tylko świeże ryby, które miały być wystawiane na ladzie przed wejściem do restauracji, żeby zachęcały potencjalnych gości. Czy po czterech latach od rewolucji restauratorzy nie wrócili do tańszych i wygodnych mrożonek? Czy utrzymują wysokie standardy jakości narzucone przez Magdę Gessler? Czy ludzie, którzy brali udział w rewolucji po 4 latach wciąż tam pracują?