Dzień Dobry TVN

sezon 39

Dzień Dobry TVN

Kiszonki doskonale wpływają na samopoczucie, a w dodatku wyśmienicie smakują. Fermentowane produkty, które z powodzeniem można przygotować we własnej kuchni, to nie tylko dobrze nam znane ogórki i kapusta. W Dzień Dobry TVN przekonywał o tym nauczyciel fizyki i informatyki w Zespole Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku, Marcin Kisielewski.

Rukmini Iyer i jej wyjątkowy styl gotowania

Rukmini Lyer jest autorką książek i przepisów kucharskich. W swojej kuchni wyznaje filozofie pieczenia wszystkiego w jednym naczyniu. O porażkoodpornych przepisach opowiedziała w „Dzień Dobry TVN”. Jak wygląda proces powstawania jej książek?

Jak zacząć przygodę z nartami?

Dorota Gardias wybrała się do Zakopanego, by zobaczyć, jak wyglądają lekcje nauki jazdy na nartach dla dzieci. Opowiedziała również o prognozie pogody na dziś.

Czy sportowcom wolno więcej?

Lada moment rozpocznie się Australian Open. Novak Djoković dziewięciokrotnie wygrywał w turnieju i miał bronić tytułu. Jednak zamieszanie wokół wizy sportowca i jego podejście do obowiązujących w Australii przepisów stawiają jego udział w imprezie pod dużym znakiem zapytania. Co o zachowaniu tenisisty sądzą lekkoatleci Robert Korzeniowski i Dawid Tomala?