O czym można przeczytać w dzisiejszej prasie? Opowiedział o tym w „Dzień Dobry TVN” Jacek Tacik.
Tadeusz Mocarski i Witold Mocarski to bracia, ale także hodowcy gołębi. Czy ta pasja przechodziła z pokolenia na pokolenie? – Nie hodujemy dla pieniędzy, a dla przyjemności, satysfakcji – powiedział Tadeusz. Jakie sukcesy mają na swoim koncie?
W kuchni programu Grzegorz Zawierucha zdradził, jak wykorzystać w kuchni szparagi. Jak zrobić cielęcinę ze szparagami?
Michał Szulżyk naprawia lampy z okresu PRL-u. – Zawsze jak widzę taką lampkę, to widzę jakieś skojarzenia, buduje mi się w głowie jakaś jej osobowość – powiedział. – Każda lampka ma swoje imię – zdradził. Czy to jego jedyne zajęcie?
Agnieszka Malec pokazała, jakie cuda można samemu wykonać z masy samoutwardzalnej. Czym różni się od gliny?