Marek Ptasiński zaprezentował tradycyjny indiański taniec.
Bartek Jędrzejak przedstawił prognozę pogody i raport alergiczny.
Dwutlenek tytanu, znany jako barwnik E171, często jest stosowany w słodyczach, gumie do żucia, majonezie czy niektórych kosmetykach. Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) poinformował, że składnik ten jest szkodliwy, może wywoływać raka jelita grubego i uszkodzić DNA. O szczegółach opowiedziała dietetyk kliniczny Milena Nosek.
Czy pracownik może odmówić przyjścia do biura podczas pandemii i wykonywać pracę zdalnie, jeżeli pracodawca nie zapewnia bezpiecznych warunków? Na to pytanie odpowiedziała adwokat Eliza Kuna.
Jagoda Łaganowska została zwyciężczynią 6. edycji „MasterChef Junior”. Jakie dziś dania przygotowała w kuchni „Dzień Dobry TVN”?