Dzień Dobry TVN

sezon 19

Dzień Dobry TVN

Zawodnik MMA Piotr Pająk opowiedział o tym, jak w obliczu pandemii koronawirusa wygląda życie w azjatyckim raju i jak teraz pomaga Tajom. – Tajlandia jest moim domem, ja kocham to miejsce, kocham tych ludzi. Zapewnienie komuś ciepłego posiłku, żeby ktoś głodny nie poszedł spać to jest naprawdę coś pięknego – wyznał.

Jak dziś wygląda pomoc osobom bezdomnym?

Jak w czasie pandemii wygląda pomoc osobom bezdomnym? Jak ci ludzie radzą sobie w tej sytuacji? Czy mają świadomość zagrożenia koronawirusem? O tym opowiedziała aktywistka Katarzyna Nicewicz, która od wielu lat pomaga bezdomnym.

Risotto a la Mikołaj Rey

Włoskie risotto rozbudza kubki smakowe. Co sprawia, że to danie jest tak wyjątkowe? Swoje sekrety zdradzili szefowie kuchni Nestor Grojewski i Artur Moroz. A Mikołaj Rey podzielił się przepisem na warzywne risotto z selera, a właściwie „selerotto”.

Majówkowe grillowanie w ogródku

Szef kuchni Sebastian Olma przygotowywał wegeteriańskie dania na grilla. Jak zrobić szaszłyki  z warzywami podawane z dressingiem sezamowym?

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
2.05.2020 cz. IV
Zawodnik MMA Piotr Pająk opowiedział o tym, jak w obliczu pandemii koronawirusa wygląda życie w azjatyckim raju i jak teraz pomaga Tajom.
Informacje
Kategoria
Data premiery
2020
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
Zawodnik MMA Piotr Pająk opowiedział o tym, jak w obliczu pandemii koronawirusa wygląda życie w azjatyckim raju i jak teraz pomaga Tajom. – Tajlandia jest moim domem, ja kocham to miejsce, kocham tych ludzi. Zapewnienie komuś ciepłego posiłku, żeby ktoś głodny nie poszedł spać to jest naprawdę coś pięknego – wyznał. Jak dziś wygląda pomoc osobom bezdomnym? Jak w czasie pandemii wygląda pomoc osobom bezdomnym? Jak ci ludzie radzą sobie w tej sytuacji? Czy mają świadomość zagrożenia koronawirusem? O tym opowiedziała aktywistka Katarzyna Nicewicz, która od wielu lat pomaga bezdomnym. Risotto a la Mikołaj Rey Włoskie risotto rozbudza kubki smakowe. Co sprawia, że to danie jest tak wyjątkowe? Swoje sekrety zdradzili szefowie kuchni Nestor Grojewski i Artur Moroz. A Mikołaj Rey podzielił się przepisem na warzywne risotto z selera, a właściwie „selerotto”. Majówkowe grillowanie w ogródku Szef kuchni Sebastian Olma przygotowywał wegeteriańskie dania na grilla. Jak zrobić szaszłyki  z warzywami podawane z dressingiem sezamowym?