Agnieszka Jastrzębska streściła, co działo się w ostatnich dniach w świecie gwiazd. Reporterka przypomniała, że minęło już dwadzieścia lat od pamiętnego występu Edyty Górniak na Eurowizji. A czy wiadomo już, jak będzie się nazywał nowy potomek Rodziny Królewskiej?
Powstaje kontynuacja kultowego serialu „39 i pół”, w którym w główną rolę wciela się Tomasz Karolak. Reporterka „Dzień Dobry TVN” Agnieszka Jastrzębska odwiedziła plan zdjęciowy, gdzie spytała o czym będzie opowiadała nowa produkcja. – „39 i pół tygodnia” pokaże naszych bohaterów znowu na zakrętach, poważniejszych jednak niż tamte – zdradził aktor. Czego jeszcze możemy się spodziewać?
Agnieszka Jastrzębska spytała Tomasza Karolaka, co łączy go z Moniką Krzywkowską. Oboje opowiedzieli o trwającej od wielu lat znajomości, która miała również swoje wątki miłosne. – To była miłość platoniczna, studencka, nigdy nie spełniona – zdradził aktor.
Maja Sablewska jest jedną z bardziej popularnych gwiazd na Instagramie - obserwuje ją prawie 500 tysięcy osób. Na swoim profilu publikuje odważne, prowokujące zdjęcia. W rozmowie z Agnieszką Jastrzębską opowiedziała, co myśli o wzbudzaniu tak wielu różnych emocji wśród swoich fanów. – Ludzie, którzy reagują negatywnie, którzy oceniają od razu pokazują, że się boją po prostu – powiedziała stylistka.
Robert Stockinger odwiedził Katarzynę Bosacką i jej męża, który opowiedzieli o swoim sposobie na weekendowe grillowanie. Dlaczego wybierają węgiel drzewny zamiast brykietu? Zdradzili również, co najczęściej na nim przyrządzają. Dziennikarka wytłumaczyła, jakie szkodliwe związki powstają w mięsie podczas takiej obróbki termicznej. Jak zdrowo grillować?
David Gaboriaud zdradził swoje przepisy na potrawy idealnie nadające się do przyrządzenia na grillu. Jak przygotować warzywa z ziołową salsą?
Dostarczanie odpowiedniej ilości najważniejszych składników, jak białko czy węglowodany jest podstawą dobrze zbilansowanej diety. Jednak może to być problemem w diecie bezmięsnej. Jakie produkty należy w niej spożywać? Naprzeciw potrzebom konsumentów wychodzą lokale przygotowujące potrawy, które smakiem i wyglądem przypominają prawdziwe mięso. Co to takiego?