Dzień Dobry TVN

sezon 7

Dzień Dobry TVN

Grillowanie to podstawa majówki. W kuchni „Dzień Dobry TVN” David Gaboriaud postanowił pokazać, jak przygotować idealne marynaty do mięs. Czy przyprawa curry pasuje do kurczaka?

Kulinarna podróż przez wieki

Tomasz Zubilewicz wybrał się na Festiwal Kuchni Historycznej, który odbywał się w suchej, gdzie wszystkie potrawy były przygotowywane na postawie oryginalnych przepisów. Prezenter przedstawił również prognozę pogody na długi weekend majowy.

Jak zrobić delikatny makijaż na majówkę?

Naturalny makijaż w delikatny sposób podkreśla urodę, dlatego jest doskonałym wyborem na co dzień, a już zwłaszcza na weekendowy wyjazd za miasto. Żeby go wykonać, nie potrzebujemy wiele produktów. W studiu „Dzień Dobry TVN” Marta Gąska podpowiedziała, jak go zrobić krok po koku.