Dzień Dobry TVN

sezon 6

Dzień Dobry TVN

W Wielkanoc jemy więcej niż powinniśmy. Jak zatem poradzić sobie ze świątecznym przejedzeniem? Jak wrócić do siebie i oczyścić swój organizm? O tym w „Dzień Dobry TVN” opowiedziała Anna Radowicka. – Wybieramy chude mięsa, wędliny i ryby – wyjaśniła. Czy głodówka po świętach to dobry pomysł?

Poświąteczna dieta w kuchni Piotra Kucharskiego

W kuchni „Dzień Dobry TVN” Piotr Kucharski podzielił się swoimi przepisami na zdrowe potrawy idealne na świąteczne przejedzenie. Jakie mięso wybrał? - Dodaję dużo zielonego – wyjaśnił. Do czego użył mniszka lekarskiego?

Wielka loteria „Postaw na Dzień Dobry”

Przed studiem „Dzień Dobry TVN” stanął nowy Fiat 500. Oprowadził po nim widzów Bartek Jędrzejak. Opowiedział również o prognozie pogody na nadchodzące dni.