Dzień Dobry TVN

sezon 18

Dzień Dobry TVN

W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” Daria Ładocha wraz ze swoją córką Laurą pokazały, jak wykorzystać w daniach makaron ryżowy. Produkt ten jest bezglutenowy, więc osoby będące na takiej diecie, mogą go bez oporów spożywać. Jakie dania wspólnie przygotowały?

Jak wygląda Barcelona w czasach pandemii?

Agata Dybowska-Nesterowicz jest przewodniczką kulinarną w Barcelonie. Na co dzień odwiedza kawiarnie i restauracje, rekomendując najlepsze miejsca turystom. Jak odnajduje się w tej nowej rzeczywistości? Czy Hiszpanie przestrzegają kwarantanny?

Z wizytą w domu Bartka Jędrzejaka

Bartek Jędrzejak prosto ze swojego domowego ogrodu przedstawił dzisiejszą prognozę pogody. Jakich temperatur możemy się spodziewać w różnych regionach Polski?

Grzegorz Krychowiak o tym, jak spędza czas na izolacji?

Grzegorz Krychowiak przeszedł niedawno do rosyjskiego klubu. W rozmowie z Damianem Michałowskim o tym, jak radzi sobie Moskwie podczas kwarantanny. Czy podczas izolacji trenuje w domu? Piłkarz zdradził już przewidywany termin powrotu na murawę.

Jak pływać „na sucho”?

Katarzyna i Szymon Jojko są instruktorami pływania i wspólnie prowadzą szkołę tej dyscypliny dla dzieci. W ostatnim czasie postanowili wprowadzić trochę pozytywnej energii i zamieścili w internecie filmik pokazujący, jak uprawiać pływanie „na sucho”. Jak wpadli na ten pomysł?