Dzień Dobry TVN

sezon 6

Dzień Dobry TVN

Marta Gąska doradziła, jak konturować twarz. – Modelowanie twarzy najczęściej kojarzy się z wyszczupleniem twarzy, ale nie zawsze ku temu służy – powiedziała makijażystka. – Chodzi o to, żeby ładnie podkreślić kości policzkowe i owal twarzy – dodała. Jakich kosmetyków używać do konturowania?

Na straganie przed świętami

Prezenterka pogody Dorota Gardias wybrała się na jeden z warszawskich bazarów. Jakie zakupy tam zrobiła?

Loteria „Postaw na Dzień Dobry”

W finale loterii „Postaw na Dzień Dobry” Hubert Urbański rozmawiał z panią Dominiką z Rybnika. Co wygrała?

Polskie mięso – fakty i mity

Kucharz Piotr Kucharski postanowił sprawdzić fakty i mity na temat polskiej wieprzowiny. Czy sposób hodowli ma wpływ na jakość mięsa? – Na przestrzeni ostatnich lat jakość hodowli poszła bardzo do przodu – powiedział w „Dzień Dobry TVN” Witold Choiński, Związek Polskie Mięso. – Jest inne traktowanie zwierząt, sposób żywienia zwierząt – wyjaśnił. Anna Hammermeister z Polskiego Związku Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej Polsus, opowiedziała, jakie były wyniki badań przeprowadzonych na polskim mięśnie wieprzowym. Jaką potrawę przygotował Kucharski?