W dzisiejszej kuchni „Dzień Dobry TVN” Sebastian Olma świętował Światowy Dzień Wegetarian i przygotowywał bezmięsne dania. Jaki jest przepis na sałatkę z cytrusami i komosą ryżową?
Bartek Jędrzejak wybrał się na tor curlingowy, by poznać tajniki tej dyscypliny. A jakie temperatury nas dziś czekają?
Czy warkocze to fryzura tylko dla dzieci? Zdecydowanie nie! Tak wystylizowane włosy są świetnym rozwiązaniem na każdą okazję. – Warkocz jest jedną z najbardziej kobiecych fryzur – mówiła Agnieszka Koper. Stylistka zdradziła również, jak zapleść kłosa, koszyczek, a także warkocza bokserskiego.
Okazuje się, że patyk leżący na plaży, może być przepięknym kadłubem łódki. - To jest nasze podejście, też taka forma ekologii – mówił twórca nadmorskich pamiątek, tworzonych z drewna wyrzuconego przez fale. Jak wygląda proces komponowania i przygotowywania takich cudów z morza?