Dzień Dobry TVN

sezon 42

Dzień Dobry TVN

Jak wyglądało świętowanie siedemdziesiątych urodzin Kurta Schellera? Mistrz Polski i świata w cukiernictwie Paweł Mieszała zdradził w „Dzień Dobry TVN”, jakie były składniki tortu urodzinowego. – To kulinarna ikona tego kraju – powiedział Tomasz Jakubiak, kucharz i dziennikarz kulinarny. – To prekursor współczesnej kuchni i wielkich zmian na polskim rynku gastronomicznym – dodał.

Naleśniki świata

W kuchni programu David Gaboriaud zdradził przepisy na naleśniki. Jaki jest przepis na galettes?

Stylowa wiosna

Stylistka Ewelina Rydzyńska przygotowała trzy wiosenne stylizacje dla kobiet i jedną dla dziecka. Co jest teraz modne?

Pogoda na dziś

Mateusz Wojtas opowiedział o korzystaniu z sauny, do której zabiera też swojego pięcioletniego syna. Jak to na nich wpływa? Bartek Jędrzejak opowiedział, jaka będzie dziś pogoda.

Nie daj się wiosennej alergii

Prof. dr hab.n.med. Dorota Sands opowiedziała o wiosennych alergiach. Czy kobiety w ciąży i karmiące piersią mogą korzystać z leków, które łagodzą objawy alergii? Co pozwoli na pozbycie się alergenów w mieszkaniu?