Dzień Dobry TVN

sezon 17

Dzień Dobry TVN

W kuchni „Dzień Dobry TVN” Daria Ładocha podpowiedziała, co można ugotować z tego, co mamy w lodówce. Jak zrobić kryzysową zupę meksykańską i kaszotto?

Przegląd prasy

Andrzej Stankiewicz przestawił autorski przegląd prasy i podsumował najnowsze informacje o koronawirusie.

Przegląd prasy z dawnych lat

Dominik Jeton podczas remontu rodzinnego domu odnalazł lokalne gazety z lat 30. ubiegłego wieku. Jak cenne jest to znalezisko? Czego możemy dowiedzieć się o wydarzeniach i ludziach z tamtego okresu?

Nagrywamy wirtualny pamiętnik filmowy

Historia dzieje się na naszych oczach. Warto udokumentować te wydarzenia i nasze przeżycia dla przyszłych pokoleń. Operator i montażysta Konrad Koterba oraz youtuber Daniel Rusin opowiedzieli, jak w domowych warunkach nagrać profesjonalny film?

Odcinki
Szczegóły i oznaczenia
16.03.2020 cz. III
W kuchni „Dzień Dobry TVN” Daria Ładocha podpowiedziała, co można ugotować z tego, co mamy w lodówce. Jak zrobić kryzysową zupę meksykańską i kaszotto?
Informacje
Kategoria
Data premiery
2020
Oznaczenia
Kategoria wiekowa
Dodatkowe informacje
W kuchni „Dzień Dobry TVN” Daria Ładocha podpowiedziała, co można ugotować z tego, co mamy w lodówce. Jak zrobić kryzysową zupę meksykańską i kaszotto? Przegląd prasy Andrzej Stankiewicz przestawił autorski przegląd prasy i podsumował najnowsze informacje o koronawirusie. Przegląd prasy z dawnych lat Dominik Jeton podczas remontu rodzinnego domu odnalazł lokalne gazety z lat 30. ubiegłego wieku. Jak cenne jest to znalezisko? Czego możemy dowiedzieć się o wydarzeniach i ludziach z tamtego okresu? Nagrywamy wirtualny pamiętnik filmowy Historia dzieje się na naszych oczach. Warto udokumentować te wydarzenia i nasze przeżycia dla przyszłych pokoleń. Operator i montażysta Konrad Koterba oraz youtuber Daniel Rusin opowiedzieli, jak w domowych warunkach nagrać profesjonalny film?
adsbygoogle prebid adocean ado